More

  Zipline-drones zullen heelkunde aanleveren aan gemeenschappen te Utah |

  Zipline werkt bijeen ingesloten een zorgaanbieder diegene den Intermountain Region hierbinnen den VS bedient vanwege heelkunde erbij geleverd aan klanten diegene kip drones toepassen. Ie onderneming bestaan begonnen inbegrepen ie toeleveren van drones aan geselecteerde patiënten van Intermountain Healthcare hierbinnen het gebied van Salt Lake Valley. Voorlopig kan ie exclusief druppel-outs doen snijwondje lokale gemeenschappen hierbinnen enkele kilometers van zijn distributiecentrum. Zipline bestaan doch van plattegrond onderbrak den komende vijf jaar meer centra toe ter voegen, opdat ie ooit buitenshuis Salt Lake Valley kan uitbreiden plus medicijnen kan aanleveren in intact Utah.

  Naar TechCrunch opmerkt, stootje Zipline alreeds lang drones te snijwondje levering in Afrika, plus legitimatiebewijs bij den pandemie begon ie ingesloten het handelen van drops te den VS. Binnen 2020 werkte ie bijeen inclusief Novant Health door persoonlijke beschermingsmiddelen plus andere soorten medische apparatuur tijdens vervoeren naar eerstelijns gezondheidswerkers die COVID-19-patiënten te North Carolina verplegen. Straks dat klas tekende het eentje overeenkomst ingesloten Walmart voort gezondheids- plus welzijnsbenodigdheden tijdens toeleveren aan klanten hierbinnen de buurt van het hoofdvestiging van de retailer binnenshuis ie noordwesten van Arkansas.

  In juni van deze schooljaar gaf de FAA Zipline autorisatie om on-demand commercials be lange afstanden overheen erbij voeren. drone leveringen in den VS. Ie nering zei dat het onderbrak de certificering diegene het van ie schrijftafel ontving, zijn instituten hierbinnen ie land royaal vermag uitbreiden. Dat betekenen dat we ie geldsommen dekkingsgebieden ingesloten huidige vrouwen zou aanschouwen uitbreiden en misschien te den toekomst overeenkomsten inbegrepen meer partnerbedrijven zou observeren ondertekenen.

  Schalm browsermeldingen binnen om de hekkensluiter nieuwswaarschuwingen van te ontvangen. Gij kunt meldingen leeg elk minuut uitzetten hierbinnen gij instellingenmenu. . Ie bedrijf beoordeelt vervolgens of zijde in aanmerking komen doodmoe ondergrond van hen locatie, den grootte van hen werf – ie beoogde leveringsgebied moeten ten geringste stuntman parkeerplaatsen vitaal zijn – daarbovenop hen omringende luchtruim. Den drones van Zipline zijn zes meter lange zweefvliegtuigen inclusief eentje spanwijdte van 3 meter lang. Dit drones vlinderen 300 tot 400 onderstel bovenop den bol, reeds zijkant naar ene hoogte van circa 60 tot 80 poot vallen voort pakketten af ​​​​te aanleveren diegene zijn uitrusten ingesloten een parachute.

  Bijal Mehta, opperhoofd van de wereldwijde fulfilmentactiviteiten gewichtigheid Zipline, zei hierbinnen een getuigenis:

  “Denk back aan den laatste keer dat jij ene doktersbezoek had daarbovenop toen naar den apotheek moest trekken inkeping je recept, waardoor sukkel al ene tijdrovende ervaring kan zijn, nog veel meer afmattend is , of de laatste keer dat uw baby ziek wasgoed plus u het stamhuis binnen den wagen moest verpakken vanwege geneeskunde tegen verkoudheid te krijgen. Zipline en Intermountain Healthcare werking samen ingevolge den lassen weg erop verwerken diegene ie erger maken om de zorg tijdens krijgen diegene u nodig bezittingen wanneer u diegene nodig bezittingen We postuleren dat onmiddellijke levering eentje sleutelelement is voor de toekomst van den gezondheidszorg daarbovenop we zijn verheugd wegens onze service akelig Salt Lake City onder brengen om het leven van mensen huis, gemakkelijker daarbovenop gezonder te vervaardigen.”

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]