More

  The Morning After: Twitter zegt dat het weer eentje deal omsingeld Elon Musk zullen sluiten |

  Twitter bezittingen – wederom – ingestemd omsingeld ie voorstel van Elon Musk om ie handel ter aankopen snijwond $ 54,20 vanaf aandeel. Te een aangifte bevestigde Twitter dat het Musk’s epistel had ontvangen dat “den intentie van ie handelsbedrijf zijn ingevolge den transactie overheen honingbij sluiten sneetje $ 54,20 vanaf aandeel.” De overeenkomst volgt bovenop maanden van juridisch onheilsdreiging nadat Musk dit voorjaar probeerde terug bij komen van zijn oorspronkelijke akkoord vanwege ie handelsbedrijf onder mededeling snijwondje $ 44 miljard.

  De twee partijen zouden later dit maand inkeping den rechter verschijnen. Nochtans Musk veranderde dinsdag abrupt van richting plus vertelde Twitter dat hij door zullen gaan ingesloten de oorspronkelijke voorwaarden van de deal. Te de brief diegene bij de SEC bestaat ingediend, zeggen den advocaten van Musk dat zijde den binnenshuis april gesloten verbintenis zal berechten als den Delaware Chancery Court “ie procedure en alle andere procedures binnen verband ingesloten den lopende rechtszaak zullen oprekken”.

  Dat bestaat niet het geval. nochtans niettemin verhelderend wanneer den overname echt zou kunnen worden gecompleteerd. De aandeelhouders van Twitter hebben alreeds gestemd om den deal wasgoed tijdens keuren, doch alletwee partijen moet hoewel bewakers doodmoe ie beantwoording van Delaware’s Chancery Court. Den aankomende eis: wat gaat Musk handelen ingesloten Twitter?

  – Dof Smith

  Schakel browsermeldingen te vanwege laatste nieuwsmeldingen van tijdens ontvangen. Gij kunt meldingen bovenop elk ogenblik uitschakelen in je instellingenmenu. Noch nuInschakelenIngeschakeld onTurn on

  Den grootste verhalen die jij wellicht hebt gemist

  Apple’s tweede mensenleven AirPods daalt akelig eentje nieuw dieptepunt van $ 79

  De EU heeft USB nodig -C opladen sneetje alle mobiele apparaten tegenstrijdig staart 2024

  Den Matter smart huis-vaan bestaat eindelijk beschikbaar

  Google’s Nest WiFi Voor komt ingesloten hogere snelheden daarbovenop een verfrissend hoogglans ontwerp

  Xiaomi’s nieuwe 2-te-1 robotstofzuiger schenkkan bedragen inherent dweilen wassen daarbovenop drogen

  VS onderbrak meer handelsbeperkingen bovenop erbij zetten aan Chinese AI- plus supercomputerbedrijven

  Ingevolge den ‘Overwatch 2’-serveraanval konden aanhang de game noch spelen bovenop den lanceringsdag

  We zaten vast te ene cyclus achter tienduizenden andere mensen.

  De wegschieten van Overwatch 2 voor vroege toegang existentie ontsierd voort ene massale ve DDoS-aanval waardoor spelers niet in het spel kunnen komen.

  Toen het aftellen klaar juist, worden ik opgestart vanaf de server. Ik inderdaad blijkbaar niet de enige. Blizzard-voorzitter Mike Ybarra twitterde dat den game “eentje massale DDoS-aanval ondervond” bovenop de servers, waardoor problemen met den verbinding en druppel-out ontstonden.

  Lees verder.

  Xiaomi’s 12T Professional eigendom een camera van 200 megapixels

  Niettemin behalve Leica-branding.

  ad90e540-449a-11ed4be7fb73.

  Xiaomi’s 12T Professional tweedehands Samsung’s ISOCELL HP1-sensor wegens epische 200-megapixel foto’s vast onder leggen. Den HP1 bevatten 2x in-sensor rand, 4-hierbinnen-1 pixelbinning door grotere pixellocaties na tijdens bootsen snijwond een betere hartelijkheid daarbovenop 16-binnenshuis-1 superpixelbinning om nog grotere pixellocaties boterham donkere omgevingen ter simuleren. Als je foto’s van 200 megapixels kneden, kun gij de AI-aangedreven Xiaomi ProCut-sleutel die foto’s laten analyse daarbovenop ideale toonzettingen voorstellen. Vreemd genoeg is er hier geen Leica-branding. nam hierover aansluiting op inclusief Xiaomi en eentje representant antwoordde: “Ofschoon Leica een partner existentie te onze strategische upgrade van beeldmateriaal, zullen ie niet noodzakelijkerwijs meebetalen aan elk toestel.”

  Lees overigens.

  ‘The Onion’ diende eentje feitelijk proces-verbaal te belang het Hooggerechtshof daarbovenop steunde vent die gevangen zat snijwond ie uitlachen van politie

  Ene manspersoon word gearresteerd voor ene Facebook-bladzijde die geldsommen lokale politie-bestuursregio parodieerde.

  Hekeldicht- daarbovenop comedy-nieuwssite The Onion diende ene amicusbrief te bij het Hooggerechtshof erop houvast van Anthony Novak, diegene worden gearresteerd daarbovenop gevangen gezet honingbij kwartet dagen nadat hij binnenshuis 2016 acuut een Facebook-bladzijde had gedraaid waarin de politie van Parma, Ohio geworden geparodieerd.

  Novak spande een civiele procedure aan tegenstrijdig de stad Parma en den agenten die hem arresteerden, ingesloten het argument dat geldsommen grondwettelijke rechten ronddwalen geschonden. Argeloos federaal beroep, sleepte hij den campagne uiteindelijk voor het Hooggerechtshof.

  Lees overigens.

  CDPR werkt aan een Vervolg leeg Cyberpunk 2077

  Plus verschillende nieuwe Witcher-games.

  TMACDPR

  De spel-ontwikkelaar tegoed ene roadmap sneetje de lange termijn gedeeld waarin den plannen sneetje zijn figuurlijk gamefranchises worden uitgewerkt. Ene ongelijkheid met de codenaam Orion zijn hierbinnen feite ene voortzetting op Cyberpunk 2077 onderbrak “ie sterkte overigens gedurende kneden” van den sci-fi-franchise. Wij hebben hoewel gehoord van ene nieuwe, op Unreal Engine 5 gebaseerde The Witcher-game hierbinnen de maak, niettemin het bestaan nog doch het begin van eentje nieuwe trilogie. Wij paardenhoeven misschien evenzo niet lang gedurende bewakers wegens het verhaal totdat een einde honingbij aanstaren komen. CDPR hoopt alle drietal den games te zes schooljaar ge gedurende brengen, waarbij den eerste (codenaam Polaris) dient indien technologische fundament snijwond de resterende duo.

  Lees trouwens.

  Den zoektocht van één individu akelig de perfecte productiviteitsmuis

  Is ie tijd inkeping ene upgrade?

  James Trew’s opdracht inkeping een muis had verschillende vereisten.

  De Magic Mouse zijn … prima, doch een ietsje onopvallend snee geldsommen handpalmstijl. Gezien ie feit dat een ruwe RSI (Repetitive Strain Injury) enig hierbinnen bedragen muisarm zat, terdege dat cruciaal. Keurig als een redelijke mate van configureerbaarheid. Dus natuurlijk testte hij 11 muizen.

  Lees trouwens.

  .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]