More

  Facebook laat gebruikers uitzoeken van welke berichten kant meer willen bewonderen |

  Nu den profijt den laatste oer slinkt, bezitting Facebook impopulaire apps gesloten plus zichzelf op bedragen kernservices verdiept. Daartoe werkt ie den primaire Facebook-feed belang, zodat gebruikers minder of meer berichten van vrienden, groepen plus pagina’s kunnen staren. Dat zullen ie bovenop zijn onderhoudsbeurt binnen staat pretenderen om gebruikersfeedback leeg via verwerk in Feed-ranglijsten, “waardoor onze kunstmatige-intelligentiesystemen slimmer en responsiever geworden”, zei het binnenshuis ene blogpost.

  Naar het er ofschoon uitziet, kun jij inbegrepen den Facebook-app enig berichten verhullen van mensen diegene je navolgen of diegene hij suggereert. Nu, snijwond vrienden of aanbevolen berichten, kun je ingesloten een nieuwe afstelling “meer” of “minder afspelen” van die inhoud. Als u dit handelen, verandert noch uitsluitend den inhoud van uw feed, niettemin verbetert mede het AI-ordening dat worden gebruikt snijwond het rangordenen van feeds.

  Het zullen “periodiek” den instelling snijwondje berichten binnen Feed afspelen daarbovenop u zult weldra toegang hebben tot eentje vergelijkbare afstelling leeg elk aankondiging ingevolge leeg ie menukaart ingesloten drietal stippen rechtsboven honingbij tikken. Het test den functie mede hierbinnen den korte video Reels-functie.

  Schakel browsermeldingen binnen door de hekkensluiter nieuwsmeldingen van honingbij ontvangen. Gij kunt meldingen leeg elk minuut uitschakelen binnen gij instellingenmenu. //mysterio.yahoo.com/api/res/1.2/ZZxvFaRobZ11YpOevm4WpQ–/ZHByPTI7dz02NzU7YXBwaWQ9ZW5nYWRnZXQ-/https://s.yimg.com/os/creatr-uploaded-images/2022f-10-c44 -1c7cb3a5bd0b.cf.webp” alt=”Facebook wil dat gebruikers AI-feedaanbevelingen assisteren verbeteren”/>Facebook

  Bovendien proef Facebook eentje ruwweg spijskaart onderbrak het tal berichten van vrienden plus geslacht aan erop passen; groepen; en Pages en publieke figuren. Zoals te de bovenstaande singeltje erop zien bestaan, kun jij ‘Normaal’, ‘Meer afspelen’ of ‘Minder weergeven’ van die kracht kiezen. Dat verschijnt bijeen omsingeld de huidige Favorieten, Snooze, Ontvolgen daarbovenop Opnieuw combineren hierbinnen den Feedvoorkeuren.

  Omsingeld de wijzigingen lijkt Facebook eentje van den belangrijkste klachten van gebruikers aan honingbij pakken: erbij veel berichten diegene kant niet geplaatst wens ie observeren. Waargenomen het tal advertenties in Feed (er komen er alsmede meer akelig Instagram en Reels), wens vader Meta er waarachtig inkeping zorgen dat gebruikers opgewekt zijn met andere capaciteit.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]