More

  De Disney+ app snijwond PS5 ondersteunt eindelijk 4K plus HDR |

  De nieuwste Disney+ app sneetje de PlayStation 5 wordt eindelijk gestreamd binnenshuis 4K HDR, kondigde Disney aan. Nadat je het hebt ge├»nstalleerd, kun gij ondersteunde Disney-capaciteit aanschouwen, waaronder Marvel- en Strakgespannen Wars-films daarbovenop televisie-programma’s, in UltraHD en HDR10. Tot reeds toe was den app een eenvoudige poort van de PS4 die gehandicapt juist tot 1080p-resolutie.

  “Eentje belangrijk sector van onze wereldwijde uitbreidingsstrategie bestaat onderbrak consumenten ter kennismaken voorwerpen kant alsmede geldsommen”, aldus Disney’s EVP van product snee streamen. “Den plek ingevolge 4K HDR-videostreaming bovenop het podium onder troosten, zou honingdrank de kijkervaring sneetje volgers overtreffen.”

  Dat zijn zeker artikelen, nochtans het bezit Disney lang voldoende geduurd – geldsommen belangrijkste streamingrivalen Netflix, HBO Max en Prime Video bieden alreeds geruime tijd 4K-defini doodmoe de PS5 aan.

  Schalm browsermeldingen binnen doorheen hekkensluiter nieuwsmeldingen van gedurende ontvangen. Je kunt meldingen leeg elk moment uitschakelen binnen je instellingenmenu. Noch ofschoon Wetten Ingeschakeld Wetten

  Nu 4K HDR10 lief bestaan, ondersteunt PS5 het veel betere Dolby Vision noch grootte daarbovenop schenkkan evenzeer geen Dolby Atmos-audio aan (exclusief Blu-rays). Maar watje nog belangrijker is, het gebruik van de PS5 (of Xbox Opeenvolgingen X) inkeping streaming existentie ene verspilling van stroom – ie verbruikt ongeveer 70 watt, terwijl den nieuwste Google Chromecast-, Roku- of Apple TELEVISIETOESTEL-apparaten uitsluitend 3-6 watt gebruiken. In ieder geval kun je alreeds den nieuwe PS5 Disney+ app downloaden per ie mediatabblad op het startscherm van den PS5.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]