More

  DDoS-uitval op ‘Overwatch 2’-servers zorgt ervoor dat aanhang de game niet kunnen performen leeg den lanceringsdag |

  Den lanceren van Overwatch 2 snijwond vroege toegang is ontsierd doorheen een twee bugs daarbovenop eentje enorme DDoS-aanval waardoor spelers niet in ie game kunnen komen. Volgers veiligheidsfunctionaris dat zijkant haperen leeg het laadscherm daarbovenop de eentje onjuistheid argeloos de andere krijgen. Zijkant geworden alsook hierbinnen de aaneenschakeling gezet achter honderden – plus in sommige gevallen zelfs tienduizenden – andere spelers diegene voorts proberen hierbinnen ter komen. Blizzard-voorzitter Mike Ybarra tweette eerst dat de spel serverproblemen have en dat den teams van het onderneming bel werken doorheen ie bij herstellen. Binnenshuis eentje vervolgtweet gaf de directeur doch toe dat de spel “ene massale DDoS-aanval ondergaat” op geldsommen servers, waardoor druppel- daarbovenop verbindingsproblemen boomstammen.

  Helaas geoefend wij een massale DDoS-uitval leeg onze servers. Teams arbeiden er bel aan om onder mitigeren/bedaren. Dit veroorzaakt tal drop/verbindingsproblemen. https://t.co/4GwrfHEiBE

  — Mike Ybarra (@Qwik) 4 oktober 2022

  Blizzard ontwikkelde de nieuwe kosteloos onder optreden shooter snijwondje den Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One daarbovenop Xbox Series X|S. De nieuwe game verkleint de teamgrootte van zes akelig vijf, opdat eentje team niettemin één pantserwagen krijgt. Ie worden honingdrank geleverd inclusief nieuwe pandoeren, nieuwe helden en nieuwe functies, naar de plek vanwege eentje ​​Ping leeg den locatie van de vijand erbij geplaatst vanwege kant aan den surplus van het team erbij wijzen. Servers boterham de originele Overwatch gingen offline kort nadat ie vervolg word gelanceerd, dus supporters hebben geen andere verandering dan via bewakers totdat Blizzard het hersenbreker eigendom opgelost voor zijkant den game weer kunnen spelen.

  Behalve het verslappen van den DDoS-uitval, moeten Blizzard honingdrank een flink tal bugs repareren diegene gewichtigheid den lanceren beroemd werden. Kantkloswerk omvat items daarbovenop zeeroute diegene vermist raken voltooid den verzamelingen van toneelspelers, secties diegene niet werd invulling, sommige dicteren ontoegankelijk word, acties diegene resulteren hierbinnen eentje zwart scherm daarbovenop Blizzard’s SMS Protect waardoor den client onbruikbaar worden.

  Binnen ene tweet zei Aaron Keller, gamedirecteur van Overwatch 2, dat Blizzard de hele nacht zullen arbeiden wegens serverproblemen daarbovenop ene tweede DDoS-aanval leeg onder leegmaken.

  Wij boeken pak voortgang bovenop het gebied van serverproblemen en stabiliteit, daarbovenop werking evenzo aan ene tweede DDoS-uitval. Wij zijn alle hens aan dek en zullen de hele nacht overwerken. Bedankt sneetje je kalmaan – wij zou meer info delen zodra dit beschikbaar zijn.

  — Aaron Keller (@aaronkellerOW) 5 oktober 2022

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]