More

  Google’s Nest WiFi Voor komt omsingeld hogere snelheden en een opzienbarend hoogglans ontwerp |

  Zoals verwachten eigendom Google ie Nest WiFi Voor mesh-routersysteem onthuld omsingeld ene nieuw glanzend ontwerp, snellere WiFi 6E-snelheden plus eentje eenvoudige installatie. Ie zal evenzeer functioneren indien eentje Matter-hub zodra het nieuwe smart huis-protocol van Google wordt gelanceerd, niettemin het zijn iets duurder dan de huidige Nest WiFi-router.

  Den Nest WiFi Pro bezit eentje vergelijkbare ringetje vorm mits ie vorige prototype, nochtans tweedehands ene hoogglans grondstof “geïnspireerd onderbrak aardewerkproduct” omsingeld meer dan 60 procent gerecyclede materialen, aldus Google. Het ziet er waarlijk glanzend af hierbinnen de persafbeeldingen hierbinnen metafoor met het WiFi Nest, dat ene zachtere matte afwerking eigendom. Het worden geeft binnenshuis kwartet op aardetinten geïnspireerde verven, “Snow”, “Linen”, “Fog” plus “Citroengras”, doorheen gewichtigheid den meeste huizen bij stappen.

  Ene important hoedanigheid zijn het tri-relatie WiFi 6E-protocol, dat de minder drukke 6Ghz-liaison gebruikt en volgens Google “een sneller plus directer paadje akelig den meest betrouwbare internetverbinding biedt”. Ie resultaat bestaan totdat dubbele snelheden daarbovenop bijstand snijwondje de nieuwste smartphones daarbovenop andere apparaten diegene evenzeer WiFi 6E bezigen. Wegens alles snel erbij autoriseren functioneren, analyseert ie alsook den netwerkprestaties en optimaliseert ie verbindingen, waarbij voorrang wordt gegeven aan activiteiten met eentje hoge bandbreedte, naar videogesprekken of streaming.

  Schakel browsermeldingen in ingevolge hekkensluiter nieuwsmeldingen van ter ontvangen. Je kunt meldingen op elk ogenblik uitschakelen in je instellingen menu.Not nowTurn onTurn onTurn on Google's Nest WiFi Pro komt met hogere snelheden en een nieuw hoogglans ontwerpGoogle

  Google belooft mede een eenvoudige installatie, inclusief stapsgewijze instructies plus proactieve scans diegene verbindingsproblemen kunnen detecteren plus u bovenop den hoogte pretenderen te den nieuwe Google Huis-app. Daarenboven kun gij de schermtijd plus bewaking snee jij kinderen beheren omsingeld wifi-planning daarbovenop den plaats onderbrak onveilige kapitaal erop stremmen.

  De Nest WiFi Professional werkt met de meeste gekoppeld smarthome-apparaten, met genoeg corridor vanwege videogesprekken, 4K-video’s daarbovenop beveiligingscamerafeeds binnen één keer voltooid honingbij ageren. Ene enkele router beslaat volgens Google 2.200 vierkante ondergrond. Ie bevatten eentje ingebouwd Thread border-router wegens smart home-apparaten aan via sluiten inbegrepen behulp van eentje low-power mesh. En het zal ie nieuwe Matter Smart Home-protocol van Google ondersteunen wanneer ie straks deze jaar wordt gelanceerd.

  Snee dat alles betaal gij meer dan het huidige Nest WiFi-toestel. Het kost $ 200 voor een one-pack (vergelijken inclusief $ 169 sneetje de huidige Nest WiFi-router), $ 300 snijwondje eentje two-pack daarbovenop $ 400 sneetje ene three-pack. Pre-orders bedragen alreeds geopend en den verzending begint bovenop 27 oktober.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]