More

  TikTok zal akelig verluidt deze vakantieseizoen live inkopen naar den VS brengen |

  TikTok existentie van plattegrond wegens den functie “TikTok Shop” snijwondje live inkopen naar Noord-Amerika tijdens brengen met behulp van uitbestede technologie, aldus The Financial Times. Het zou naar verluidt worden gelanceerd “in de komende maand inbegrepen grote merken” onderbrak honingbij profiteren van kerstinkopen.

  TikTok Shop bestaat gebaseerd bovenop ene vergelijkbare, succesvolle functie leeg TikTok’s verpleegster-app Douyin hierbinnen China, daarbovenop is beschikbaar binnenshuis Thailand, Maleisië, Vietnam, Singapore, de Filippijnen plus Indonesië. Vorig jaar werd ie gelanceerd in het VK – ie enige grond omsingeld beschikking tenzij Azië.

  Een vergelijkbare functie leeg Douyin eigendom akelig verluidt 9 miljoen live e-commerce-uitzendingen per maand gehost, waarbij in één jaar meer dan 10 miljard producten bedragen verkocht van mei 2021 tot mei 2022 – driemaal zoveel indien ie klas ervoor. TikTok Shop bezittingen het nochtans klaarblijkelijk niet dientengevolge goed gedaan te het VK daarbovenop daarom tegoed TikTok ene geplande wegschieten elders te Europa uitgesteld.

  Schalm browsermeldingen hierbinnen ingevolge de laatste nieuwsmeldingen van tijdens ontvangen. Gij kunt meldingen leeg elk moment uitschakelen in gij instellingenmenu. bijstandsregeling van livestreams die werd gehost door influencers plus merken. De overeenkomsten werd nog steeds besproken en “er bedragen geen contracten tekenen”, aldus de FT.

  TikTok bezit de aanstaande Amerikaanse beschikbaarheid niet ontkend of bevestigd. “Indien ie gaat onderbrak marktuitbreiding voor TikTok Shop, inwilligen we onzerzijds altijd leiden doorheen den eis plus speuren we non-stop nieuwe en andere opties snijwondje hoe we onze gemeenschap, makers en verkopers leeg markten be den hele bodem het uitgelezene kunnen helpen”, vertelde ie handelsbedrijf aan den FT. “Deze inspanningen omvatten het verkennen van partnerschappen diegene een naadloze e-commerce-ervaring sneetje verkopers overigens troosten, sukkel ene fundamenteel eindje bestaat van onzerzijds ecosysteem.”

  Het rapport komt uitsluitend een dag nadat rivaal Facebook bedragen inherent Live Shopping-functie bezit verlaten. Facebook vraagt ​​verkopers ofschoon ingevolge producten onder laten zie te Reels, Reels-advertenties en producttagging leeg Instagram Reels. Vorig schooljaar is TikTok begonnen inbegrepen het testen van een Shopping-tabblad, waarmee zakelijke gebruikers hun profielen kunnen bijsluiten, hen productcatalogi kunnen synchroniseren plus naar hoen online winkels kunnen linken. Het have tevens eerder live inkopen in den VS getest, inclusief name met Walmart.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]