More

  Disney’s netwerk bedragen back op Dish na het doordringen van eentje ‘handshake-overeenkomst’ |

  Disney-zenders, waaronder ABC, ESPN, FX plus Disney Channel, zijn terug doodmoe Dish plus Sling TELEVISIETOESTEL nadat de stuntman partijen ene voorlopige afspraak bezitten bereikt, meldt Deadline. In totaal bedragen 17 Disney-zenders op vrijdag 1 oktober voltooid den services verdwenen om een meningsverschil uit een vervoer.

  “We hebben eentje handdrukovereenkomst bereikt inbegrepen Dish/Sling TELEVISIE, die de eerlijke marktwaarde daarbovenop condities snee The Walt Disney Company’s… inhoud”, aldus een voorlichter van Disney hierbinnen ene getuigenis. “Mits gevolg daarover zijn wij verheugd wegens onze netwerkportfolio tijdelijk erop repareren, ondertussen beiden partijen werken aan het mollen van een nieuwe deal.”

  Dish had Disney ervan beschuldigd “ogen gegijzeld via vrijen boterham onderhandelingshefboomwerking, daarbovenop beweerde dat dat ie ESPN en ESPN2 wilde opnemen te niet-sportpakketten.” Simultaan zei Disney dat Dish ie nering geen fair aanbod had gedaan wegens ESPN en National Geographic op Dish/Sling TELEVISIE tijdens liefkozen. “Argeloos maanden tijdens goeder trouw erop hebben onderhandeld, bezit Dish geweigerd voort een ‚Äč‚Äčrechtschapene, bovenop den handel gebaseerde regeling met ons honingbij arriveren sneetje de verdere verspreiding van onze televisiekanaal”, vertelde ie nering vrijdag binnen eentje getuigenis aan Variety.

  Zet browsermeldingen aan doorheen krijg laatste nieuwsmeldingen van Je kunt meldingen doodmoe elk gewenst minuut uitzetten binnen jij instellingenmenu.Niet nuInschakelenIngeschakeldInschakelen

  Vorig schooljaar verdwenen Disney-kanalen binnen december van YouTube TELEVISIETOESTEL wegens eentje gelijkaardig twist, niettemin keerden zijkant slechts een dag later terug. Odertussen doken HBO daarbovenop Cinemax in 2018 doodmoe Dish leeg plus verschenen vorig jaar (gemeenschappelijk omsingeld HBO Max) paspoort weersomstandigheden. Volgens Statista hadden Dish daarbovenop Sling TV hierbinnen het tweede kwartaal van 2022 tezamen omstreeks 10 miljoen Amerikaanse abonnees.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]