More

  Coinbase-gebruikers konden zes uur lang geen strafbaar inspreken op Amerikaanse bankrekeningen |

  Coinbase-gebruikers konden zondag pakweg zes moment lang geen transacties omsingeld Amerikaanse bankrekeningen doen. Eentje hersenbreker ingesloten het Automated Clearing House Network, dat wordt tweedehands snijwondje elektronische overschrijvingen tussen bankrekeningen binnenshuis het akker, deed zich net snijwondje 07.00 ogenblik ET snee. Ie winkelbedrijf zei leeg geldsommen statuspagina dat ie het complicatie had geïdentificeerd, beschreven als ene “grote storing”, om 8.23 ​​moment plus ie had opgelost door 12:41 ogenblik.

  Te den storing konden gebruikers nog steeds aankoop cryptocurrency ingesloten eentje bankpas of PayPal-account, zoals Decrypt opmerkte. Kant konden maar geen geld absorberen naar eentje Amerikaanse bankrekening.

  We hebben deze hersenbreker plus ACH-overboekingen volledig opgelost zijn alreeds aan het consumeren. We verontschuldigen onzerzijds sneetje ie ongemak. https://t.co/dezVgcaagm

  — Coinbase Steun (@CoinbaseSupport) 2 oktober 2022

  “We hebben dit complicatie volledig opgelost plus ACH-overdrachten word alreeds verwerken. Onze excuses snijwond het ongemak”, schreef Coinbase doodmoe Twitter. Het nering zei dat ie geld van den gebruikers zeker inderdaad onder de storing (tenminste indien jij geen rekening houdt met de volatiliteit van den cryptomarkt).

  Naar Web3 zijn Going Great aangeeft, zijn Coinbase den grootste cryptocurrency-inruil binnenshuis de VS. Ie staat wereldomvattend bovenop de zevende mogelijkheid qua handelsvolume, volgens CoinCecko. Op ie moment van schrijven hadden Coinbase-gebruikers de afgelopen 24 uur $ 572 miljoen verhandeld.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]