More

  Twitter aanleveren bedragen DM’s doodmoe den Android-app ene modernere uitstraling |

  Twitter bestaat begonnen inbegrepen het afrollen van enkele wijzigingen voor de Android-app die mensen ene visueel aantrekkelijkere interface leveren die akelig DM’s glippen. Den Android-app van het sociale netwerk bestaat in de loop der jaren goeddeels hetzelfde gebleven, doch dit update, hoewel sereen klein, inderdaad bedoeld onderbrak gebruikers “een soepelere, consistentere ervaring te ie algemeen” bij geven. Twitter zegt dat het aan de slag bestaat getogen ingesloten ie herontwerpen van geldsommen DM’s bovenop Android nadat geldsommen teams de ervaring doodmoe het besturingssysteem hadden geĆ«valueerd plus vastgesteld dat het eentje verbetering nodig had.

  Naar jij kunt zag in den onderstaande schermafbeeldingen, ziet den berichtenweergave in den app er al schoner uit, met rondere tekstballonnen daarbovenop tekstvak onderaan. Den inbox image ziet er evenals aantal minder chaotisch over plus bestaat verstoken van regeleinden. Idem voor den defini van berichtverzoeken, die ofschoon evenzo eentje “x”-knop toont voor elk verzoek waarmee ie gemakkelijk existentie door kantkloswerk te afzonderen.

  TwitterTwitter

  Twitter gaf DM’s doodmoe Android nochtans niet inclusief ene glimmend verrassend fineer. Het bedrijf vertellen dat ie voorts aan de achterspeler-end werkte plus het herbouwde inclusief den juiste bouwkunst, waardoor het reactievermogen en den scrollprestaties werden verbeterd. Twitter vertellen dat het tevens den berichtcomponist weer heeft ontworpen, evenzeer den tweet-doorstuurmogelijkheden van de app.

  Het onderneming zijn binnenshuis het verleden traag geweest omsingeld ie proposities van nieuwe emanciperen te den Android-app. Afzoeken wasgoed bijvoorbeeld reeds haastigheid ene twee schooljaar beschikbaar op iOS en internet voordat het op ie mobiele verhoging kwam. Voorheen dit schooljaar breidde Twitter de zoekfunctie voltooid doorheen het gemakkelijker via vervaardigen voort de exacte gesprekken honingbij vinden waarnaar gebruikers bovenop zoek bedragen. Diegene functie existentie beschikbaar snijwond ook iOS- als Android-gebruikers.

  TwitterTwitter

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]