More

  Den nieuwste verkoop van Amazon klopt tot 50 percent korting op Fire-tablets |

  Amazon lijkt iets voordien gedurende par inbegrepen het najaarsevenement Prime Day. Net bovenop de hielen van de boodschap van ene nieuwe generatie gadgets, houdt ie nering een verkoper op Geluidsweerkaatsing smart-displays, Fire TELEVISIE-apparaten daarbovenop, zo lijkt het, Fire-tablets. Hoogtepunten zijn honingbij meer den Fire 10 HD, die achterspeler bestaat naar $ 75, eentje prijs diegene we snijwond ie onlangs knorren tijdens het Prime Day-evenement van Amazon binnen juli. Intussen zijn den nieuwe Fire 7-pilletje afgeprijsd tot $ 45.

  Boodschap Fire HD 10 gewichtigheid Amazon – $ 75 Terugloop Fire 7 bij Amazon – $ 45

  Hoewel den Fire HD 10 den senior van de twee apparaten bestaan, bestaan de overeenkomst bovenop diegene tablet bestaat hier nog steeds het hoogtepunt. Voor ie strafbaar ontvang gij ene 10,1-inch scherm inclusief Full HD-resolutie, ene 8-core 2GHz-processor, 3 GB RAM, 12 uur nominale batterijduur en totdat 64 GB inwonende opslag (uitbreidbaar totdat maar liefst 1 TB onder ene microSD kaartje).

  Schalm browsermeldingen hierbinnen doorheen breaking news-waarschuwingen van te ontvangen. Gij kunt meldingen doodmoe elk ogenblik uitzetten binnenshuis je instellingenmenu. score van ons waarna wij ie afgelopen zomer beoordeelden. Alreeds wij erkenden dat den pilletje van waarna $ 60 eentje tal basisprincipes ja had, waaronder den levensduur van den accumulator, opladen honingbij USB-C en, momenteel terdege, den betaalbare prijs, bezitten we hem medegedeeld door den niet-indrukwekkende weergavekwaliteit daarbovenop trage resultaten. Mits we het vandaag afgedicht zullen beoordelen met ene richtprijs van $ 45, zouden wij wellicht watje genereuzer geldsommen binnen onze inschatting.

  Ie is onduidelijk wanneer Amazon zijn 10- of 7-inch tabletlijn zou vernieuwen . Belang den hardware-lancering vorige maand noemde Amazon eenzaam ene verfrissend $ 100 8-inch model, dat 30 procent snellere gevolgen belooft, eentje licht verbeterde batterijduur van 13 uur plus ene nieuwe Tapkast to Alexa-functie waarmee gij de stemassistent kunt opbeuren uitgezonderd ter verdedigen.

  Volg @Deals leeg Twitter en abonneer je op de Deals-nieuwsbrief inkeping de laatste technische deals daarbovenop koopadvies.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]