More

  Amazon’s Weerklank Parade 5 daalt akelig een nieuw dieptepunt van $ 35 |

  Dagen na het hosten van ene figuurlijk hardware-start, have Amazon blijkelijk eentje opruiming leeg bedragen 65-plusser Echo-toestellen. Via den deals merkten wij dat zowel den Echo Show 5 mits de grotere Echo Show 8 nieuwe recorddieptes hebben bereikt. Den Geluidsweerkaatsing Show 5, diegene vorig klas in de opruiming ging snijwond $ 85, existentie alreeds gezakt totdat $ 35, eentje korting van 59 procent. Het 8-inch model bestaan onderhand gezakt tot $ 70 nadat het debuteerde bovenop $ 100.

  Acquisitie Weerklank Vertoning 5 bij Amazon – $ 35 Verwerving Echo Vertoning 8 belang Amazon – $ 70

  Beide apparaten, maar vooral den Geluidsweerkaatsing Voorstelling 8 , bedragen ontworpen doorheen erop word gebruikt indien mogelijke wekker, ingesloten ene zonsopgangalarmfunctie die u geluidloos wakker vormen doorheen ie display langzaam op erbij helderen. Daarbovenop, zoals gij zullen verwacht, bieden beiden apparaten dezelfde reeks Alexa-spraakopdrachten plus integratie met Stadionring smart huis-apparaten. Voorwerpen de duo toestellen ie meest verschillen, bestaan natuurlijk den grootte – en te welke kamers van het huis kant zouden moeten wonen.

  Schalm browsermeldingen hierbinnen om laatste nieuwsmeldingen van erop ontvangen. Jij kunt meldingen op elk gewenst ogenblik uitzetten binnen gij instellingenmenu. Noch alhoewel Schakel in Ingeschakeld Schalm in

  Den Geluidsweerkaatsing Voorstelling 5 bestaat vooral bedoeld mits een toestel sneetje naast het bedding, plus hierbinnen onze bespreking vorig jaar prezen wij den verrassend goede geluidskwaliteit (meer dan exclusief ie capaciteit onderbrak gij vrolijk erop maakt). Omsingeld den Weerklank Vertoning 8 ontvang je een stukken 2-megapixel camera daarbovenop 960 x 480 display, diegene wij in onze review prezen voort de algehele kwaliteit daarbovenop omsingeld name den videobelervaring. Gij kunt ie natuurlijk binnen de slaapkamer toepassen, nochtans we kunnen ie voorts bewonderen werking in de keuken of huiskamer.

  In ie geval van beiden toestellen zeiden we in onze bespreking dat concurrerende apparaten van bijvoorbeeld Google bood eentje gemakkelijker onder navigeren gebruikersinterface. Dat bestaat eventueel nog steeds waar, nochtans ie is misschien nog minder ene dealbreaker contra dergelijke lage prijzen.

  Volg @Deals bovenop Twitter plus abonneer gij bovenop den Deals-nieuwsbrief snijwond de nieuwste technische deals daarbovenop koopadvies.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]