More

  Amazon’s Fire TV Stick 4K Max zakt achterspeler naar ene geschiedkundig dieptepunt van $ 35 |

  Amazon’s krachtigste streamingstick existentie weer via kopen voor Amazon’s tweede Prime Day-schoonmaken hierbinnen 2022. Gij kunt den Fire TELEVISIE Stick 4K Max boodschap inkeping $ 35, of $ 20 korting bovenop de normale prijs. Dat zijn hoeveel ie kostte onder ie eerste Prime Day-evenement van dit schooljaar in hooimaand, daarbovenop ie zijn evenals den laagste eerbewijs die wij snee het apparaat leeg de webstek hebben waargenomen. De Fire TELEVISIE Stick 4K Max ondersteunt Dolby Vision-, HDR- plus HDR10+-kapitaal, alsook Dolby Atmos-audio. Het schenkkan eveneens lul word van WiFi 6-netwerken, plus Amazon zegt dat het apps sneller vermag stichten en vloeiender vermag navigeren dan den vlag Fire TELEVISIETOESTEL Stick 4K.

  Koop Fire TELEVISIETOESTEL Stick 4K Max bij Amazon – $ 35

  Chic als andere modellen, deze worden levert omsingeld eentje afstandsbediening inbegrepen voorafgaand ingestelde schakelaars inkeping Netflix, Prime Video, Disney+ plus Hulu. Deze afstandsbediening worden ook aangedreven doorheen Alexa en schenkkan kracht zoeken daarbovenop starten ingesloten louter spraakopdrachten. Je kunt Alexa zelfs te den afstandsbediening vragen doorheen jij aangesloten lampen tijdens dimmen of ie klimaat erbij bekijken. Plus mits je een compatibele deurbel of beveiligingscamera binnen beter hebt, kun je de beeld-binnenshuis-beeld-functie bezigen om de live-feed bovenop gij scherm onder bewonderen buitenshuis dat je hoeft gedurende pauzeren of ter afnemen sukkel jij mede aan ie loeren bent.

  Van alle Fire TELEVISIE-streamingapparaten is eenzaam de Cube-settopbox krachtiger dan den 4K Max. Den Fire TELEVISIE Cube is momenteel alsook bij acquisitie sneetje $ 60, of den helft van den oorspronkelijke prijs. Echter indien u iets goedkopers wilt, kunt u alsmede den niet-Max Fire TELEVISIE Stick 4K krijgen inkeping $ 25 of den fundament Fire TV Stick boterham $ 20.

  Volg @Deals doodmoe Twitter plus abonneer u op den Deals-nieuwsbrief snee den hekkensluiter technische deals plus koopadvies.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]