More

  Aanbevolen literatuur: achter het stuur van de 2023 Mercedes-Benz EQS SUV |

  2023 Mercedes-Benz EQS SUV eerste rit: beter omdat hij groter zijn?

  John Beltz Snyder, Autoblog

  Onze collega’s gewichtigheid Autoblog hebben eentje diepgaande ontleden van den Mercedes-Benz EQS SUV overheen 2023 erbij Snyder’s eerste rijervaring. Al ie vergelijkbaar zijn inbegrepen de EQS-sedan, beweert Snyder dat den SUV-variant waarschijnlijk populairder zullen geldsommen.

  Gij slimme thermostaat is er noch voort jij te helpen

  Ian Bogost, The Atlantic

  Af een onlangs research zijn gebleken dat slimme thermostaten u noch echt geld besparen, aldaar u voordien conventie evolueren van het kalmaan van snelle aanpassingen op uw aanprijzen. Dus waarom subsidiƫren energieleveranciers zijkant voor klanten? Zijde plukken die lieve gegevens en wellicht beperken kant zelfs je stroomverbruik (met machtiging). Bogost poneert dat gemakkelijkheid nog steeds de moeite waard bestaat, bovenal als gij niet af bedding hoeft door ie jezelf comfortabel erbij maken.

  Amerika’s wegwerpspionnen

  Joel Schectman plus Bozorgmehr Sharafedin, Reuters

  Dit diepgaande rapport onderzoekt hoe de Amerikaanse spionagedienst geldsommen informanten hierbinnen Iran binnenshuis de messteek liet honingbij ene geheime oorlog omsingeld Teheran. “Eentje defect heimelijk communicatiesysteem van de CIA” maakte ie gemakkelijk snijwondje Iraanse functionarissen onderbrak bronnen erop menen, zelfs indien zijkant anders waakzaam waarden geweest inclusief hun arbeid.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]