More

  Podcast: duik binnenshuis den nieuwste gadgets van Amazon plus den Apple Watch Ultra |

  Dit week duiken Cherlynn en Devindra binnen de enorme hoeveelheden dagboek van het recente evenement van Amazon. Er bestaat ene Kindle waarop gij kunt pennen! Daarbovenop Amazon wens eveneens jij slaap op bedding monitoren. Wij bepraten wat er interessant bestaan aan reeds deze uitrusting daarbovenop waarom wij Amazon nog steeds noch vertrouwen inbegrepen sommige van onze data. Cherlynn vertelt ons evenzo wat zij bron plus niet aardig vindt aan de Apple Watch Ultra, en Devindra legt overheen waarom de Sonos Sub Mini eentje behoorlijk goede prijs bestaan.

  Blijf op de hoogte totdat ie einde snijwond onze chat inbegrepen Josh Newman, vicepresident mobiele vernieuwing gewichtigheid Intel. Hij bespreekt Unison, de nieuwe app van Intel ingevolge sms’jes te versturen daarbovenop gedurende bellen doodmoe jij rekentuig via je iPhone of Android-adviseren. Het zijn iets wetsartikelen computer-gebruikers bovenop bezitten gewacht, en ie klinkt nep Intel serieus bezig existentie onderbrak ie soepel onder fiatteren functioneren.

  Credits
  Hosts: Cherlynn Low en Devindra Hardawar
  Producer: Ben Ellman
  Muziek: Dale North daarbovenop Terrence O’Brien
  Livestream producers: Julio Barrientos
  Grafische kunstenaars: Luke Brooks en Brian Oh

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]