More

  20 moderne badkamers inclusief aan de heining gemonteerde toiletten

  Eentje trend diegene steeds populairder worden hierbinnen badkamerontwerpen is ie conventie van wandtoiletten. Je hebt het veilig in veel geavanceerde badkamers daarbovenop renders gezien en ik weet dat jij het omsingeld mij eens zult zijn dat het er metterdaad mooi daarbovenop netjes uitziet. Ie bezitten van eentje kan den aantrekkingskracht van uw badkamer inkrimpen, bovenal als u werkelijk eentje moderne, minimalistische knoflook nastreeft. Een wandcloset bestaan tevens ideaal snijwondje nietige ruimtes, daar ie geen vloeroppervlak in deeg neemt. Nochtans voordat u er ene koopt, moeten u ervoor zorgen dat u te verschillende winkels kijkt vanwege verschillende modellen ter narekenen. Probeer via toetsen of het wc er goed uitziet binnenshuis uw badkamer, juist aanvoelt bij conventie plus echt wasgoed werkt. We moet er rekening eveneens liefhebben dat niet exclusief het uiterlijk van bij existentie gewichtigheid het uitzoeken van ene badkamerelement. De functie daarbovenop relevantie bedragen nog belangrijker. Wij moeten ervoor zorgen dat ie werkt te de badkamer. Doorheen u bij assisteren beslissen, bezitten we hier den snee- plus nadelen van het gebruik van een wandcloset. Hoewel jij Mits u ofschoon leeg de hoogte bent van de snee- daarbovenop nadelen van een wandcloset, kunt u zelf besluiten of u er een snee uw badkamer tweedehands of niet. En indien u op zoek bent naar inspiratie, alhier bedragen enkele geavanceerde badkamerinterieurs ingesloten aan den heining gemonteerde toiletten: 321 Portobello Road CUBIC Studios Limited Dit mooie closet zijn van Villeroy & Boch.Ik menen dat bad ook fantastisch! 701 Broadway m_Royce Architecture Want iets dat netjes plus minimalistisch bestaan? Deze geavanceerde hoofdbadkameridee inbegrepen een aan den heining gemonteerd toilet zijn volmaakt snijwondje jou. Het gebruikte honingdrank ene combinatie van grijze daarbovenop witte tegels die er supergaaf uitziet inclusief den porseleinen omslaan. Renovatie Penthouse in Londen TG -Atelier Als jij een strakke en moderne tralie wilt, bedragen wandtoiletten den ultieme variatie, bovenal als gij het te ene kleine badkamer mits deze gaat benutten. Green Oak Writer's Studio Bertram Architects Ene zeer modern halfbad inclusief opvallende oranje muren die de badkamer opfleuren. Het existentie eveneens sympathiek dat kant hout bezitten gebruikt voor sommige porties van den badkamer. West Village-appartement Paul Rice Bouwkunst Een buitenkans van een wc boterham wandmontage is dat jij het normaal in elke gewenste plek kunt installeren, netjes zoals ze dat in dit badkamer deden.Grosvenor Riverside Chris Snook Wanneer je hangt alles doodmoe van ie plee tot aan de gootsteen, je bespaart watje ruimte plus het bestaat eveneens gemakkelijker doorheen ie regio schoon bij vervaardigen. Misty Haven Villa Savio & Rupa Interior Concepts Deze badkamer eigendom de geprononceerd zegel van indrukwekkendheid, tralie plus luxe inbegrepen eentje zwart-wit subject. Den wandtegels inkeping den wand bovenop het toilet observeren er hevig prachtig voltooid. Beechwood Manor Alexander James Interiors Wie vertellen dat jij geen gedurfde patronen binnenshuis den badkamer kunt bezigen? Jij kunt ie beschut aardig vind hoe zebra-muurprint alhier worden gebruikt. Wooncomplex A.R.T. Terodesign company Dit badkamer eigendom eentje lange daarbovenop smalle regeling nochtans dat weerhoudt de maker er noch van voort tot een mooi ontwerp te komen ingesloten ie plee aan ie einde van den plaats. Berkeley Modernisme Michael Merrill Vormgeving Werkplaats, Inc Hier gedurende observeren bestaat een klein minimalistisch 3/4 badkamerontwerp binnen San Francisco.Victor Wharf - Privé Chris Snook Een ruime badkamer inclusief ene aan de heining gemonteerd plee met glazen studeren aan één rand van den muur. Het gebruik van deze grondstof leveren den plek de privacy diegene ie nodig bezit, terwijl ie fungeert mits ene opvallende mededeling-muur daarbovenop ie licht verspreidt snijwond eentje aantrekkelijke schijn. The Frayant Arc Mohammadreza Mohseni Mits je een nietig plek hebt boterham eentje badkamer, is deze eentje was idee snijwond den indeling. Het gebruik van glas snee den douchewand bespaart plek en voegt voorts schoonheid toe aan uw badkamer. Richmond, 1930's Refurbishment Hannah Bruin Dit geavanceerde badkamer bezit een grappig klassiek tintje doordat er witten metrotegels bedragen tweedehands. Echter watje het werkelijk uniek ontwikkelen, zijn den groene wanden. Label mede doodmoe hoe het plee tussen ie bad daarbovenop het toilet is weggestopt vanwege ie via bedekken. Boca Raton, Florida Eentje D+B Architectuur Eentje badkamer omsingeld drietal muren daarbovenop één schouwspel zijn vervaardigd van glas.Een ander ding dat er hier intact bekoorlijk uitziet, existentie den verlichting. Badkamer Mauro Mele Italiaanse bedenker werkte aan de defini van dit moderne badkamer ingesloten vloeiende rondingen hierbinnen het closet en zelfs in den douche. Fairmile Lane C.P. Bloedpomp Badkamers Een idee van eentje 3/4 badkamer binnen Londen met een aan den heining gemonteerd toilet daarbovenop eentje aan den muur gemonteerde wastafel. Het beschikt overheen eentje drempelloze stortbad die ene vaste glazen scheidingswand heeft tweedehands. Badkamer met nieuw licht Jaydeep Pawar Nog eentje lang plus smal badkamerontwerp inbegrepen bruine tegels voor den wanden. Dit ontwerp laat staren dat je snijwond kleine ruimtes andere verven dan wit kunt toepassen. South Perth Foreshore, West-Australië Zorzi Builders Jij zal alhier absoluut dol geldsommen doodmoe de platte kasten, ie vrijstaande bad plus ene aan de muur bevestigd toilet die zich in de beige gekleurde wanden van den mogelijkheid bevinden.Ook plezierig dat ie eentje daklicht heeft dat natuurlijk licht binnenshuis den plaats brengt. Indien u eentje geavanceerde badkamerinrichting wilt, kunt u conventie vervaardiging van ie wandcloset, nochtans dat betekent niet dat u geen gebruik kunt fabriceren van ie vrijstaande closet. Watje past belang uw bijsmaak zou handelen en natuurlijk moeten u eentje twee gedachten beschouwen voordat u dwangsom ingevolge het soort plee bij krijgen dat u wilt. Niettemin mits je ie baseert op de bovenstaande interieurs, zullen gij geïnspireerd kunnen treffen vanwege het erop bezigen onderbrak hoe bekoorlijk het eruit ziet. Ie zijn eenvoudig en neemt weinig plaats binnenshuis beslag, waardoor het ideaal bestaat sneetje geringe badkamers. Zullen u deze type toilet snijwondje uw beter bezigen?.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]