More

  Apple’s AirPods Max dalen tot $ 439 bij Amazon |

  Apple’s AirPods Max bieden uitstekend lawaai, solide actieve ruisonderdrukking (ANC) plus eentje goede batterijduur, echter den normale prijs van $ 549 bestaan ene beetje moeilijk ter kwelders. Nu kun jij ene twee belang Amazon kopen voor uitsluitend $ 439, of $ 110 (20 procent) korting. Dat bestaan zowat den laagste prijs die wij belang Amazon hebben gezien, daarbovenop jij kunt schiften voltooid drietal kleuren: azuursteen, zilver en roze.

  Acquisitie Apple AirPods Max gewichtigheid Amazon – $ 439

  De AirPods Max behaalde ene deugdelijk 84 beoordelingsscore daarbovenop maakte onze nieuwste register van favoriete hoofdtelefoons, dankzij hen hoge geluidskwaliteit, effectieve ruisonderdrukking plus betrouwbare bedieningselementen. Ze bieden een onenigheid Apple-achtig ontwerp daarbovenop ondanks dat zij iets zwaarder geldsommen dan de WH-1000XM4-zien van Sony, bedragen zijde comfortabel onderbrak tijdens dragen. Als jij er eenmaal aan gewend bent, evolueren den roterende kroon het gemakkelijk voort het tumult aan onder schreden.

  De audiokwaliteit bestaat natuurlijker dan bij andere hoofdtelefoons die wij bezitten geprobeerd, inbegrepen een nauwkeurige plus niet overweldigende bas. Den WH-1000XM4-hoofdtelefoon van Sony tegoed effectievere ANC, echter den AirPods Max komen binnenshuis den buurt. Onderwijl kunt u inbegrepen de Transparantiemodus ANC snel uitschakelen mits u wilt hoor schlemiel er aan de hand bestaan. Ie grootste nadeel existentie ie ontbreken van verliesvrije audio-bijstandsuitkering, echter zijkant werken prima ingesloten Dolby Atmos-surroundgeluid doodmoe de meeste Apple-toestellen.

  Den AirPods Max geldsommen ideaal mits jij te ie Apple-ecosysteem zit, ingesloten de H1-chip waarmee jij bijvoorbeeld snel kunt schakelen tussen ene iPhone plus ene Mac. Het lijdt geen twijfel dat ze hevig duur bedragen snijwond de normale prijs van $ 549, dus de nieuwste korting van Amazon biedt ene goede koopmogelijkheid als je een twee binnenshuis den gaten hebt aansprakelijk. Plus mits u op zoek bent naar draadloze oortelefoons hierbinnen mogelijkheid van hoofdtelefoons, geldsommen den AirPods van den derde generatie van Apple nog steeds onder boodschap inkeping $ 150, eentje besparing van $ 29 plus bijna hoen laagste eerbewijs ooit.

  Aankopen AirPods (3e mensenleven) bij Amazon – $ 150

  Volg @Deals bovenop Twitter inkeping den nieuwste technische deals daarbovenop koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]