More

  Voer Windows en macOS tegelijkertijd uit met deze tool van $ 80 |

  Veel functies inmanen dat we multitasken, dus ie implementeren van tools die onzerzijds assisteren onze projecten efficiënt erbij regeren, vermag onze dagelijkse routines gemakkelijker fabriceren. Enkele van den liefste digitale productiviteitsplatforms kunnen vervelende taken converteren hierbinnen inderdaad geoliede processen. Niettemin indien je workflow inhoudt dat je moeten schakelen tussen Windows daarbovenop macOS, vermag het onhandig aanvoelen voort allebei te bezigen per eentje alleen apparaat.

  Een sleutel als Parallels Desktop Voor kan die ervaring stroomlijnen. Deze platform, dat vertrouwd worden doorheen meer dan 7 miljoen gebruikers, poneert je te staat Windows-programma’s vrijwel native in macOS te afzwenken, plus abonnementen snijwondje een schooljaar geldsommen al bij afname voor $ 80,7

  Parallels stelt gebruikers hierbinnen staat zowel Windows mits macOS simultaan ter bezigen, plus het bestaat geoptimaliseerd sneetje Big Sur 11.0 of nieuwer inclusief ondersteuning snijwond den nieuwste Windows 10-updates. Dit inhouden dat u uw Mac niet opnieuw hoeft bovenop onder starten vanwege tussen besturingssystemen gedurende schakelen, wat u enorm aantal oer kan besparen. Omsingeld Parallels kunt u meer dan 200 duizend Windows-programma’s verrichten, waaronder Access, den Microsoft Office-hotelsuite, grafisch-intensieve CAD-software en zelfs games bovenop Steam.

  Eentje ander tijdbesparend factor bestaan dat u kunt tegenspartelen daarbovenop delen content naadloos tussen besturingssystemen. Dit kan handig bedragen als jij eentje creatieveling bent diegene vaak heen en klimaat springt tussen exclusieve software snee Windows daarbovenop Mac. Plus als je ene Apple-supporter bent die den optie leveren aan den macOS-gebruikerservaring, kan den Coherence-modus van Parallels jij Windows-bureaublad verhullen ondertussen gij den programma’s kunt doet nep ie Mac-apps zijn.

  Of je alreeds bent op zoek naar een methode doorheen exclusieve Windows-games op jij Mac te spelen of een efficiënte wijze voort computerbestanden erbij porties tussen je favoriete programma’s op verschillende besturingssystemen, Parallels Desktop Pro schenkkan jij ie liefste van dubbel werelden bieden. U kunt eentje eenjarig abonnement koop snijwondje $ 80, of 20 procent korting op de verkoopprijs.

  Roemen bij voorbehoud.

  werkt bijeen met StackSocial wegens u deals bij bieden uit de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed daarbovenop tutorials. Dit aankondiging ontstaat geen redactionele toestemming plus wij verdienen eentje eindje van alle verkopen. Mits gij vragen hebt over den producten die jij alhier ziet of eerdere aanschaffen, neem dan hier aansluiting bovenop ingesloten StackSocial-houvast.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]