More

  Een massale DDoS-aanval maakt ‘Among Us’ onspeelbaar in Noord-Amerika en Europa |

  Sedert vrijdagmiddag laat probeert Among Us-ontwikkelaar Innersloth eentje DDoS-uitval te onder dammen tegen zowel geldsommen Noord-Amerikaanse mits Europese servers, waardoor het populaire game sneetje velen onspeelbaar blijft. “De service zou offline geldsommen terwijl het team eraan werkt wegens ie gedurende repareren, doch het vermag even duren, hou gij vast! Pardon!” Innersloth vertellen vrijdag binnen een tweet diegene werd opgemerkt ingevolge Eurogamer.

  servers zijn nog steeds noch vacant terwijl we werken aan ie ontwarren van den DDoS-sabotage

  kant kunnen aan/uit gaan, maar zou je updaten als we dacht dat zij stevig geldsommen, pardon!!! pic.twitter.com/vMmb74ttbJ

  — Among Us 🚨 servers down (@AmongUsGame) 26 maart 2022

  Op het seconde van epistel van deze artikel is Innersloth daarin geslaagd wegens enkele servers gedurende herstellen, maar den situatie lijkt noch onder verschijnen doorheen volledig via worden opgelost omsingeld het officiële Twitter-account van de spel dat nog steeds “Among Us servers down” hierbinnen zijn profiel vermeldt. “Ik vermag noch vooronderstellen dat ik hoewel doodmoe zaterdag werk, ik zal ene croissant gaan halen”, vertellen Innersloth deze weekeinde in een exclusief wanhopig klinkende update.

  Dankzij bedragen populariteit , Honingbij ons is geen vreemdeling binnen disruptieve hackaanvallen. Te 2020 ondervond de spel ene verstrekkende spamaanval diegene nochtans liefst 5 miljoen toneelspelers trof nadat eentje persoon genaamd “Eris Loris” ene wijze had gevonden wegens miljoenen games onder hacken. Ie evenement leidde totdat noch weinig verdriet plus frustratie onder de game-community, waarbij velen akelig Reddit gingen onderbrak hen frustratie belang de hacker onder uiten.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]