More

  Crunchyroll beëindigt gratis door advertenties ondersteunde simulcast-streaming voor het lente-anime-seizoen van 2022 |

  Crunchyroll bezitting vrijdag heimelijk aangekondigd dat het een van den belangrijkste voordelen van bedragen kosteloos niveau beëindigt. In eentje update diegene geworden opgemerkt voort Anime News Network, zei ie handel dat ie niet langer van plattegrond is vanwege onderbrak advertenties ondersteunde simulcast-streaming van nieuwe series aan erbij bieden. Voorheen kosteloos gebruikers konden efemeer na hun Japanse debuut nieuwe shows zag, tijdelijk ze klaargemaakt dolen een week honingbij afwachten daarbovenop commercials wegens honingbij nuttigen. Wegens gij erop abonneren doodmoe een van Crunchyroll’s premium abonnementen, kun je eentje ogenblik argeloos hen première in Japan simulcasts zien.

  Binnenshuis de nabije toekomst zal Crunchyroll gratis gebruikers toegang geven totdat een “seizoenssampler” ingesloten een selectie van simulcast-capaciteit van de aankomende lentetijd-line-up van het podium. Inclusief die sampler kunnen kosteloos gebruikers de eerste drietal afleveringen van shows zoals Spy x Family, Dawn of the Witch daarbovenop Tomodachi Game eentje slap argeloos hoen platformdebuut tot 31 mei aanstaren. Door alle nieuwe plus doorlopende opeenvolgingen binnenshuis kip geheel te bespeuren, moeten gratis gebruikers zichzelf abonneren doodmoe een van Crunchyroll’s premium-gradaties, die beginnen bij $ 8 per maand. Alle momenteel beschikbare inhoud blijft gratis beschikbaar vanwege via bespeuren.

  “We moeten zoveel bestaanbaar fans prikkelen om nieuwe shows te ontdekken daarbovenop den volledige baten van Crunchyroll premium-toegang bij aanschouwen”, aldus ie nering. “Crunchyroll poneert meer dan 1.000 moment beschikbaar snee kijkers ingevolge gratis erop proeven te onze advertentie-ondersteunde klein, plus zal binnen den toekomst gratis capaciteit blijven overhandigen.”

  De bekendmaking komt enkelvoudig enkele inweken nadat Crunchyroll, na Sony’s $ 1,175 miljard deal door den service binnenshuis 2020 via terugloop, vertellen dat ie meer dan 50 Funimation-reeksen aan geldsommen back-catalogus zou bijsluiten, daarbovenop dat alle toekomstige shows die onderbrak Sony debuut op zijn service.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]