More

  ‘Bloodborne Kart’ herontdekt de klassieke RPG van FromSoftware als een arcade-racer uit het PS1-tijdperk |

  Ene jachtliefhebber moet jachtpartij, en dat geldt ook snijwondje scheuren, volgens de maker van den pas uitgebrachte PS1 “demake” van FromSoftware’s klassieke actie-rollenspel ge 2015. Deze waterachtig kondigde Bloodborne PSX-ontwikkelaar Lilith Walther aan dat zijde werkt aan Bloodborne Kart, eentje project dat zij van plattegrond bestaat ge honingbij brengen “wanneer ie klaar bestaan”. Zoals jij plausibel over den titel kunt deduceren, lijkt Bloodborne Kart den grote stad Yharnam opnieuw erop aanschouwen mits den context sneetje een arcade-racer.

  Een bulletin: pic.twitter.com/miydPUzZbR

  — 🪄💫 Lilith.zip📁🏳️‍⚧️ (ps1 gothic girl) BLM ACAB (@b0tster) 25 maart 2022

  Den teaser die Walther deelde niet bevatten aantal gameplay, doch we zie waterbron den hoofdpersoon van Bloodborne plus hen gelikte nieuwe motorfiets afgebeeld in den iconische pixelachtige klasse van een klassieke game ge het PS1-tijdvak. Te eentje interview met Kotaku zei Walther dat zijkant hoopt dat het niet zodoende lang zal duren door Bloodborne Kart uit bij maakt mits gewichtigheid haar oorspronkelijke demake. Dat is deels te wijten aan het waarheid dat zijde hoewel bestaande middelen en code bezittingen om ook gedurende werken. Binnenshuis den tussentijd kun jij haar vlucht monitoren in een lopende Twitter-thread gewijd aan de ontwikkeling van het project.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]