More

  Apple en Google sluiten maas in de wet waardoor Russen Mir-kaarten konden gebruiken voor mobiele betalingen |

  Apple bezittingen een maas hierbinnen den verhaal gedicht waardoor sommige Russen geldsommen mobiele betalingsservice konden blijven toepassen, ondanks de aanhoudende economische sancties tegen Rusland. Volgens Reuters vertelde ie onderneming donderdag aan de grootste geldschieter van ie grond dat het ie inlandse Mir-betalingssysteem van Rusland noch langer zullen ondersteunen gedurende Apple Pay.

  “Apple tegoed NSPK inwilligen weten dat het den ondersteuning van Mir-kaarten binnen Apple Pay opschort. betalingsdienst”, vertellen ie National Card Payment System vrijdag. “Vanaf 24 maart kunnen gebruikers geen nieuwe Mir-pandoeren aan de service bijsluiten. Apple stopt de komende dagen inclusief alle bewerkingen van voorheen toegevoegde rikken.”

  Google have vorige waterachtig soortgelijke handeling ondernomen. Volgens een afzonderlijk rapport van The Wall Street Journal tegoed ie handel eentje pilot stopgezet waarbij Russen hoen Mir-jokeren konden verbinden aan Google Pay. “Google Pay pauzeert betalingsgerelateerde kerkdiensten te Rusland als gevolg van een verstoring van betalingsservices uitgezonderd onze controle”, vertelde eentje Google-voorlichter aan den outlet.

  Zoals The Verge opmerkt, tegoed de Hoofdbureau Canap van Rusland Mir opgericht nadat den VS plus andere landen Rusland sancties oplegden mits reactie doodmoe den annexatie van den Krim in 2014. Volgens statistieken diegene door den Hoofdbureau Canap werd verdeeld, zijn Mir-pandoeren betrokken gewichtigheid meer dan 25 percent van alle kaarttransacties te het akker. Eerder werkten pandoeren van grote Russische financiële instellingen naar VTB Group plus Sovcombank noch meer inbegrepen Apple Pay daarbovenop Google Pay acuut nadat het Kremlin leeg 24 sprokkelmaand Oekraïne binnenviel.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]