More

  Apple brengt mogelijk dit najaar zijn volgende iPad Pro uit |

  Bloomberg-reporter Mark Gurman vooruitzien dat Apple ergens dit herfst geldsommen aankomende mensenleven iPad Pro zal aanbrengen. Hierbinnen bedragen hekkensluiter Power On-rondschrijven zegt Gurman dat hij verwachten dat de nieuwe pilletje MagSafe inductief opladen en den lang geruchtmakende echter nog onaangekondigde M2-chip van Apple zal bezitten, watje eentje voorheen rapport van 9to5Mac bevestigt.

  Vanaf den uiterst recente van ie handelsbedrijf recente hardware-evenement, de iPad Air en iPad Professional bezitten allebei M1-chips. Apple eigendom de iPad Voor voor ie pas geüpdatet te 2021 ingevolge 5G- daarbovenop Thunderbolt-connectiviteit toe gedurende voegen, plus het Apple Silicon-systeem-doodmoe-eentje-chip van de eerste generatie. De iPad Professional tegoed gemeen of meer hetzelfde ontwerp sinds 2018, waarna het handelsbedrijf de pilletje vernieuwde om zijn ofschoon iconische edge-to-edge-display erop geven. Sindsdien bezitting Apple dat ontwerp uitgefilterd akelig den meeste van bedragen andere tablets, waaronder de iPad mini plus den voorheen genoemde iPad Air.

  Kleinigheden af den M2 ​​blijven schaars, nochtans sedert april vorig klas wasgoed hij naar verluidt verdwenen. hierbinnen vervaardiging. De meeste rapporten opperen dat den M2 ​​dezelfde acht-core CPU-layout zal bezitten mits zijn prediker, terwijl hij sneller daarbovenop efficiënter existentie dankzij het nieuwe fabricageproces van 4 nanometer van TSMC.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]