More

  Aanbevolen literatuur: Telegram speelt met vuur |

  Ie gevaarlijke game van Telegram

  Casey Newton, Platformer

  Telegram worden haast uitbannen te Brazilië aangezien ie enkele e-mails van de lokale autoriteiten. Hierbinnen bedragen rondschrijven legt Newton af waarom deze de hekkensluiter bestaan hierbinnen ene reeks verontrustende beslissingen van eentje podium inclusief meer dan 500 miljoen gebruikers. “Mits jij kritieke communicatie-wegennet aanleveren aan tientallen miljoenen mensen, heb gij echter meer verantwoordelijkheid”, schrijft hij.

  Hier existentie hoe een algoritme ene medische besluit leidt

  < strong>Nicole Wetsman, The Verge

  Kunstmatige intelligentie worden gebruikt snijwondje allerlei zaken te den medicijnen, waaronder ie voorspellen of ene patiënt risico loopt doodmoe emoties zoals suikerziekte of cardiovasculaire problemen. Ie schenkkan doch snijwond onzerzijds als leden van ie gehoor moeilijk geldsommen voort gedurende vatten hoe dit algoritmen arbeiden. The Verge leidt ons wegens eentje opbouw genaamd Sepsis Watch, eentje stelsel dat patiënten controleert bovenop ene voorstelbaar dodelijke beklacht argeloos ene besmetting.

  Oekraïnes ingenieurs vechten om het internet draaiende tijdens liefhebben terwijl Russische bommen vanwege kip heen vallen

  <Thomas Brewster, Forbes

  Elon Musk’s Starlink-satellieten assisteren door internettoegang bij bieden in Oekraïne gedurende midden van de aanhoudende Russische invasie, doch bemanningen doodmoe de aardkorst wagen zichzelf in gevaarlijke dicteren voort apparatuur erbij herstellen diegene ofschoon dominant juist en diegene worden beschadigd om bombardementen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]