More

  VS en EU willen trans-Atlantische gegevensstromen nieuw leven inblazen in nieuwe privacyovereenkomst |

  De VS plus de Europese Bond hebben eentje voorlopig akkoord bereikt uit eentje bijgewerkt Privacy Shield-raamwerk vanwege den gegevensstroom tussen de duo regio’s weersgesteldheid bestaanbaar gedurende fabriceren. Ene eerdere verbintenis werd te 2020 door het opperste gerechtshof van den EU vernietigd vanwege de bezorgdheid dat Europeanen noch volledig zullen word risicoloos anti groots toezicht ingevolge den VS.

  “Wij bezitten ene principeakkoord bereikt uit ene nieuw kader boterham transatlantische gegevensstromen”, vertellen den voorzitter van de Europese Makelaarsprovisie, Ursula von der Leyen, leeg ene gezamenlijke persconferentie ingesloten den Amerikaanse voorzitter Joe Biden. “Deze zou voorspelbare daarbovenop betrouwbare gegevensstromen tussen de EU en de VS denkbaar vervaardigen, waarbij privacy daarbovenop burgerlijke vrijheden word gewaarborgd.”

  “Privacy daarbovenop veiligheid bedragen sleutelelementen van mijn digitale agenda”, vertellen Biden. “Plus vandaag bezitten wij ingestemd inbegrepen ongekende beschermingen snijwond gegevensprivacy en -beveiliging voor onze gemeenschap. Dit nieuwe overeenkomst zou ie privacyschildkader ijkmerken, groei plus innovatie binnenshuis Europa en de Verenigde Staten promoveren daarbovenop bedrijven, ook kleine als figuurlijk, helpen, wedijveren binnen den digitale economie.”

  Blijmoedig dat wij ene principeakkoord hebben gevonden be eentje verfrissend kader inkeping galerij-Atlantische gegevensstromen.
   
  Ie zullen voorspelbare plus betrouwbare 🇪🇺🇺🇸 gegevensstromen bestaanbaar vervaardiging, veiligheid, ie rechtsgrond doodmoe privacy en gegevensbescherming binnenshuis evenwicht brengen.
   
  Deze zijn een nieuwe pas te het waarmerken van onze samenwerking. pic.twitter.com/7Y0wslR7Go

  — Ursula von der Leyen (@vonderleyen) 25 maart 2022

  Biden voegde toe dat mits den nieuwe deal van capaciteit wordt, ie “den Europese Provisie te staat zullen pretenderen opnieuw transatlantische gegevensstromen diegene $ 7,1 biljoen aan economische betrekkingen inbegrepen de EU mogelijk maakt.” Hij vertellen dat de VS daarbovenop de EU andere overeenkomsten bezitten bereikt ge het sterken van hernieuwbare energiebronnen daarbovenop ie inkrimpen van Europa’s afhankelijkheid van fossiele brandstoffen voltooid Rusland.

  Den voorlopige verbintenis ge gegevensprivacy komt een dag nadat de Europese Bond een regeling bereikte over den machtiging van den Digital Markets Act (DMA), wetgeving diegene gedurende gericht zijn de macht van den grootste technologiebedrijven honingbij bedwingen daarbovenop kleinere spelers meer waarschijnlijkheid tijdens doneren voort via wedijveren. Eén voorwaarde zullen bijvoorbeeld Meta en Apple kunnen dwingen hoen berichtendiensten interoperabel ter vervaardigen inclusief andere platforms.

  Leeg eentje aparte persconferentie doodmoe vrijdag, Margrethe Vestager, den artistiek vice-voorzitter van de Europese Commissie inkeping A Europe Blakend for the Digital Age, zei dat den DMA te oktober van vermogen zou word.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]