More

  Roland’s iconische RE-201 Space Echo keert terug in twee nieuwe Boss-pedalen |

  Ie bestaan ene goede week sneetje gitaristen diegene beminnen van eentje klassiek weerklank-effect. Uitsluitend ene paar dagen geleden bracht Line 6 den DL4 MkII be, een langverwachte update van bedragen DL4-vertragings- en looperpedaal, eentje van den meer algemeen gebruikte effectpedalen van den afgelopen 20 jaar. En ofschoon eigendom Boss, ene van de meest productieve en kennis fabrikanten van gitaareffectpedalen diegene er bedragen, zojuist de ECHT-202 daarbovenop ONVERVALST-2 Space Geluidsweerkaatsing-pedalen aangekondigd, diegene beiden bedragen geïnspireerd op Roland’s iconische, op band gebaseerde EIGENLIJK- 201 Space Echo-tak die oorspronkelijk binnen 1974 word uitgebracht. 

  Voor noch-ingewijden gebruikte de NUCHTER-201 Space Geluidsweerkaatsing trio analoge tapekoppen door het signaal van eentje instrument bovenop gedurende gebruiken daarbovenop erop herhalen. Het analoge wezen van het apparaat betekende dat ie een tal sonische kenmerken had die ie uniek daarbovenop zeer begeerd maakten. Dat existentie nog steeds ie geval – originele FEITELIJK-201-eenheden worden regelmatig verkocht inkeping enkele duizenden dollars.

  Den nieuwe NUCHTER-202 anderzijds kost $ 399,99 daarbovenop biedt exact dezelfde set bedieningselementen mits het oorspronkelijk. Vermits het 2022 is, bezitten we gedurende vervaardiging met digitale modellering diegene alle eigenaardigheden van ie origineel nabootst, hierbinnen plek van analoge relatie. Niettemin Boss eigendom opties ingebouwde om de virtuele plakband gedurende “verouderen”, schlemiel betekenen dat gij den klanken van den ECHT-201 kunt recreëren zoals hij over den doos terdege, of hem de versleten geaardheid en eigenaardigheden kunt doneren die bij eentje vader apparaat waarnemen. Den ONVERVALST-202 eigendom binnen persoonlijkheid dezelfde bedieningselementen aan de voorkant mits ie origineel, ingesloten den 12-standen keuzeknop gezaghebbend aanwezig.

  dims ?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comDe nieuwe NUCHTER-202 plus NUCHTER-2 pedalen, afgebeeld met de originele Roland ECHT-201 unit.Boss

  Natuurlijk geldsommen er alhier mede aantal geavanceerde gemakken. Den delay-lengte diegene je kunt inbellen bestaan dubbel keer zo lang mits het origineel, plus er bestaat eentje voetschakelaar zodat gij het delay-vaart kunt tikken, iets wat tegenwoordig kalmpjes normaal is bovenop pedalen mits dit. Er existentie evenzeer een kwart virtuele tapekop, vergeleken omsingeld de drietal in het oorspronkelijk; deze ontgrendelt vijf extra geluidsopties.

  Den NUCHTER-2 is eentje goedkopere en iets minder capabele versie van de ONVERVALST-202. Het bestaan eentje kleiner, onderbeen voetpedaal dat volgens Boss dezelfde tentoonstellen vastlegt als de HUWELIJKSINZEGENING-202 binnen eentje compacter ontwerp. Ie bestaat niet zodoende volledig uitgerust daarbovenop aanpasbaar indien den FEITELIJK-202, niettemin ie zullen dezelfde sonische kenmerken moeten bieden als ie grotere en duurdere pedaal. Ie existentie tevens een goede variatie indien je noch zo tal plek op jij pedalboard wilt innemen.

  Den RE-2 kost $ 249,99, $ 150 minder dan de ECHT-202. Alletwee pedalen geldsommen zeker geprijsd binnenshuis boetiekgebied. Nochtans een volger reproductie van den EIGENLIJK-201 kan snee tal toneelspelers den moeite herbergier geldsommen, overmits den originele Space Echo bestaat gebruikt doodmoe duizenden opnames vanwege enkele van den uiterst populaire kunstenaars te de geschiedenis, van Pink Floyd daarbovenop Radiohead tot Lee Scratch Perry, Underworld plus Lauryn Hill. Mits jij hetzelfde gedruis wilt krijgen zonder de bankgebouw onder breken snee eentje wankele, doodmoe band gebaseerde originele tak, geldsommen dit nieuwe pedalen plausibel ie observeren herbergier.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]