More

  Lyft brengt Spin-scooterverhuur naar zijn app |

  Lyft-gebruikers binnen 60 markten binnenshuis de VS bezitten binnenkort toegang totdat een andere vervoersoptie binnen de app: Spin-scooters. Mensen te Nashville kunnen per vandaag een Spin-scooter vind plus huren erop Lyft.

  De eis zal hierbinnen april beschikbaar zijn binnenshuis nog 13 steden: Phoenix; Detroit; Cleveland; Pittsburg; Zout meer stad; Voorzienigheid, RI; Raleigh, Durham en Charlotte, NC; Fort Collins, Colorado; Ann Arbor, Michigan; Kansas City, Mo.; plus Memphis, Tenn. De andere markten zal hierbinnen den komende maanden werd aangekondigd.

  Gebruikers binnenshuis diegene steden kunnen scooters mits voorkeur zien verschijnen wanneer zij hen bestemming invoeren. Tik leeg het scooterpictogram plus gij ziet alle scooters in de buurt. Jij kunt er ene ontgrendelen hierbinnen den Lyft-app doorheen de QR-code tijdens scannen of het ID-numero in tijdens voeren.

  Jij kunt een Spin-scooter charteren daarbovenop ombrengen exclusief den app van die service ter downloaden of je betaling hierbinnen bij voeren details weer. Momenteel bezittingen Lyft e-bikes en scooters in 14 Amerikaanse steden, dus ingevolge de coalitie inbegrepen Spin schenkkan het bovenop meer locaties micromobiliteitsdiensten aanbieden.

  Google Maps begon indien laatste omsingeld ie tonen van gebruikers binnen de buurt van Spin-scooters en e-bikes klas. Andere platforms tentoonstellen evenzeer de locaties van de scooters, waaronder CityMapper, Moovit, Transit-app, Bytemark plus Velocia. Voordien dit maand kopen Tier Mobility (ene micromobiliteitsbedrijf gesetteld binnenshuis Europa) Spin van Ford.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]