More

  Londense politie arresteert zeven mensen over Lapsus$-hacks |

  De autoriteiten schrijden snel op tegen de Lapsus$-hackgroep diegene Microsoft en Okta zal hebben gecompromitteerd. BBC News meldt dat de politie van de City of London filteren mensen tussen de 16 en 21 jaar have gearresteerd om connecties inclusief Fout$. Den politie bezittingen geen namen gezegd van de oudere mensen die geworden aangeklaagd, maar zei dat ze ‘te onderzoek’ zijn vrijgelaten.

  Er lijken meer details honingbij geldsommen opgedoken bol ene van de opperhoofden. Eentje 16-jarige Oxford-rakker diegene beroemd staat als “Breachbase” of “White” eigendom tot alreeds toe zogenaamd ie omschrijving van $ 14 miljoen aan Bitcoin verdiend, daarbovenop word klaarblijkelijk vrijgelaten nadat zakenpartners hem doxxden argeloos ene onenigheid. Onderzoekers monitoren hem hoewel nagenoeg een klas, voegde Bloomberg eraan toe. Den tiener maakte meerdere mankementen waardoor vorsen geldsommen activiteiten bovenop online accounts konden volgen.

  Lapsus$ beweerde 37 GB aan Microsoft-broncode gedurende hebben acquireren voor projecten zoals Bing, Cortana plus mobiele apps. Zij probeerden binnen januari voorts den klantenondersteuning van Okta binnen onveiligheid erop brengen plus plaatsten afbeeldingen waarvan ze zeiden dat zijkant de inwonende systemen van het onderneming lieten zien. Microsoft erkende dat de hackers beperkte toegang totdat bedragen net hadden, terwijl Okta aangaf dat er geen vijandige handeling juist na ie incident in januari.

  De arrestaties zou niet noodzakelijkerwijs ene einde vervaardiging aan Lapsus$ wanneer wordt aangenomen dat den groep vermeld Zuid-Amerika bedragen thuis. Kant kunnen maar den activiteit van den lijf daarbovenop de snelgroeiende buzz afremmen. Onjuist$ eigendom snel den voetlicht getrokken dankzij grote doelwitten naar Microsoft, daarbovenop het Telegram-singel bezittingen al 47.000 leden – de mislukkingen zou noch heus slijpen tot copycat-bestormen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]