More

  Apple’s 16-inch MacBook Pro is $ 200 minder dan normaal op Amazon |

  De nieuwste MacBook Professional’s van Apple zijn enkele van den krachtigste laptops die gij reeds kunt krijgen, daarbovenop zijde bezitten hoge prijskaartjes. Maar mits je het 16-inch prototype binnenshuis de gaten hebt verantwoordelijk, kun je het ofschoon voor $ 200 minder boodschap dan gewoon dankzij eentje nieuwe Amazon-schoonmaken. De online retailer tegoed het 512 GB-mannequin snijwondje $ 2.299 en den 1 TB-versie snee $ 2.499, allebei hoogtepunt-lage prijzen.

  Kopen 16-inch MacBook Pro (512 GB) belang Amazon – $ 2.299 Aankopen 16-inch MacBook Professional (1 TB ) gewichtigheid Amazon – $2.299

  Deze bedragen de MacBook Voor’s voorwerpen velen bovenop hebben gewacht, noch louter ingevolge kip indrukwekkende inhoud, nochtans evenzo onderbrak hoen alhoewel even verbeterde connectiviteit. Wij gaven den M1 Professional- plus M1 Max-laptops eentje score van 92 voor hen uitstekende resultaten, mooie Liquid Retina XDR-schermen, geweldige boxen plus degelijk batterijduur. Beiden machines bliezen elke Windows-machine die we vorig jaar bezitten beoordeeld voltooid het water als ie ging ingevolge prestatiebenchmarks, daarbovenop wij merkten geen stremming waarna den laptops bovenop batterijstroom werkten. Daarbij zul jij er tal gebruik van kunnen produceren voordat je hem moet beginnen: de 14-inch computer ging pakweg 12,5 ogenblik mee binnen onze tests, ondertussen het 16-inch mannequin het iets meer dan 16 ogenblik volhield.

  Enkel alhoewel het kapitaal beschaven deze laptops deugdelijk opties snee videografen, fotografen daarbovenop andere creatievelingen, nochtans kant word nog beter gemaakt door den nieuwe poorten diegene Apple leeg beiden laptops heeft geeft. Je bent noch langer invalide totdat uitsluitend een paar Thunderbolt-poorten – allebei machines bezitten alreeds ene HDMI-poort van volledige formaat, een MagSafe-stroomconnector, drietal USB-C Thunderbolt 4-poorten daarbovenop ene SD-kaartsleuf. Dus alhoewel jij nog steeds een adapter nodig hebt als je USB-A-accessoires hebt, bestaan ie bijvoegen van den machine bovenop andere randapparatuur aantal gemakkelijker dan belang eerdere modellen. Zijde zijn misschien nog steeds loop, zelfs inbegrepen deze korting, nochtans ie bestaan moeilijk vanwege de nieuwste MacBook Professional’s tijdens verkrijgen als je leeg zoek bent naar ene nieuwe laptop met zoveel voorstelbaar vermogen, plus alle nieuwste emanciperen van Apple.

  Volg @Deals doodmoe Twitter inkeping den hekkensluiter technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]