More

  AMD belooft haperende Ryzen-chipproblemen op Windows op te lossen met nieuwe update |

  Heb je willekeurige haperingen binnenshuis den prestaties, langzaam bevrachten en andere problemen waargenomen bovenop AMD Ryzen-aangedreven Windows 10- of 11-machines? AMD bezit onthuld dat kantkloswerk kunnen werd veroorzaakt om problemen inclusief den firmware Trusted Toneelpodium Modules (fTPM’s) die zich hierbinnen het BIOS op Ryzen-moederborden bevinden, meldt TechPowerUp.

  Vorig jaar kondigde Microsoft aan dat TPM 2.0-chips te inborst vereist snee Windows 11. Zijde voorzetten mits ene hardwareversleutelingssysteem, waarmee transacties hierbinnen het achtergrondgeheugen van Windows word geverifieerd. AMD ontdekte dat “overdenken AMD Ryzen-systeemconfiguraties omsingeld tussenpozen uitgebreide fTPM-gerelateerde geheugentransacties kunnen exporteren binnenshuis SPI-flashgeheugen (“SPIROM”) op het moederbord”, waardoor uw rangschikking hapert tot den transactie bestaat voltooid.

  Ie onderneming kondigde aan dat het aan een beantwoording werkt en bood een onmiddellijke oplossing aan. U kunt omschakelen van fTPM naar ene discrete TPM-module (dTPM) diegene bestaan geïnstalleerd te de speciale TMP 2.0-header doodmoe uw moederbord. Indien gij vergunning dat erop handelen, moet je helaas afrekenen: zij kosten volgens TechPowerUp ergens uitpuilend de $ 50-100 op Amazon. U moet er ook snee zorgen dat u Bitlocker uitschakelt voordat u schakelt tussen fTPM en dTPM, mits dit bestaat ingeschakeld.

  Den andere voorkoop bestaat voort gewend te bewakers doodmoe eentje oplossing diegene volgens AMD ergens begin mei zou bereiken. Ie zullen werd gedistribueerd doorheen rekentuig- of moederbordleveranciers plus “vereist ene moederbordsysteem-BIOS (sBIOS)-update ingesloten verbeterde modules voor fTPM-interactie omsingeld SPIROM”, aldus AMD.

  Ie fTPM-kwestie is niet ie eerste dat we bezitten heb waargenomen omsingeld AMD’s Ryzen-chips. Vorig klas worden AMD gedwongen updates voltooid via brengen boterham twee belangrijke bugs, waarvan er één populaire eSports-games tot 15 procent vertraagde.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]