More

  Amazon’s Clubhouse-concurrent is hier en verandert hosts in dj’s |

  Argeloos enkele maanden uitproberen opent Amazon de toegang tot Amp, de sociale audio-app. Amp deelt schlemiel DNA inbegrepen clubs mits Clubhouse, Twitter Spaces plus Spotify Greenroom, niettemin er bestaat één ding dat ie onderscheidt: den gelegenheid snee hosts wegens dj’s onder word omsingeld tientallen miljoenen gelicentieerde nummers hierbinnen handbereik.

  “Dit bètaversie ingesloten beperkte toegang stelt onzerzijds binnen staat voort bijeen te werking inclusief gepassioneerde early adopters hierbinnen eentje diverse community van makers, opdat we de ervaring kunnen verbeteren plus allemaal huis van dienst kunnen geldsommen wanneer den app officieel wordt gelanceerd”, aldus John Ciancutti, vice-voorzitter van Amp.

  Amp existentie voorlopig eenzaam vacant te de VS leeg iOS, nochtans eentje Android-app is binnen den maak. Gebruikers kunnen Amp downloaden van den App Store daarbovenop zichzelf aanmelden snijwond ene wachtlijst. Toegangscodes werd evenals verdeeld op den sociale accounts van Amp.

  Je hebt eentje Amazon-account nodig, nochtans Amp bestaan gratis te benutten. Gastheren kunnen bellers binnenhalen daarbovenop bezitten beheersing uit wie wanneer kan verdedigen. Ze kunnen evenals shows plannen.

  Amazon have deals inbegrepen Universal Music Group, Sony Music Entertainment, Warner Music Group daarbovenop onafhankelijke labels en uitgevers door hun opzoeken bij gebruiken.

  In dat tijdsbestek kun jij voorts geen nummers oefenen. Jij hebt mede ten kleinste één luisteraar nodig voordat jij nummers kunt weergeven, dus verwacht niet dat jij ie indien ene gratis ad-hoc-app boterham muziekstreaming zult gebruiken. Shows mogen noch primair gestructureerd zijn bovenop ie aanvaarden van nummerverzoeken plus je kunt geen nummers van ongeacht de Amp-bibliotheek weergeven, buiten gij het rechtsgrond hebt onderbrak deze via handelen.

  Luisteraars kunnen makers monitoren daarbovenop meldingen ontvangen wanneer zij live gaan. Er komen meer emanciperen aan, waaronder Alexa-integratie daarbovenop meer zoek- plus ontdekkingshulpmiddelen. Gij kunt naar shows luisteren van weten hosts, waaronder Nicki Minaj, Pusha T, Travis Barker plus Big Boi.

  Shows worden noch gearchiveerd, dus je kunt louter live aanhoren sneetje alreeds. Hosts kunnen nu geen rechtstreekse inkomsten be ie verhoging genereren, doch Amazon bestaan van plan straks opties snee het genereren van inkomsten toe erop voegen.

  Amp’s communityrichtlijnen verbieden gebruikers zelfbeschadiging tijdens adverteren, leeg ter roepen totdat geweld, hulp via bieden terrorisme daarbovenop haatzaaien. Ie bestaan kip erop meer verboden om massale tragedies (schattig de Holocaust daarbovenop 9/11) erop loochenen, schande binnenshuis kip gebruikersnamen daarbovenop profielen erop hebben, het slachtoffer den schuld erbij schenken daarbovenop haatmisdrijven te prijzen.

  Amazon

  Schadelijke misleidende info en desinformatie geldsommen alsook verboden.

  Die feit is een kwestie van veiligheid”, luidt den website van Amp. Vermogen sneetje volwassenen zijn tot bovenop zekere hoogte toegestaan, niettemin het moet word geëtiketteerd. Amazon eigendom een moderatieteam dat rapporten onderzoekt en, indien nodig, gebruikers schorst of verbiedt.< /p>

  Ie zijn geen sinecure doorheen per het begin eentje succesvolle sociale app ter vervaardiging, zelfs niet snee bedrijven van dit omvang (wetenschap jij nog Google+?). Amazon tegoed nog ene behoorlijk geslaagd verhoging voorwerpen makers kunnen klikken met hoen gemeenschappen binnen Twitch. ‘t beschaven Twitch niet — ie kocht ie bedrijf hierbinnen 2014. (Terzijde, het zullen sympathiek geldsommen ingevolge ter bespeuren dat makers van Twitch toegang krijgen tot dezelfde bibliotheek inclusief gelicentieerde opzoeken snijwond hen streams.)

  Het blijft doorheen Wij moet bewakers of Amp ene welslagen zal geworden, voornamelijk gezien het waarheid dat mensen noch zoveel thuis blijven als toen den pandemische maatregelen om thuis te blijven goeddeels van kracht dolen. Amp’s mashup van Clubhouse daarbovenop Turntable.FM inclusief gelicentieerde naslag zullen voldoende geldsommen voort mensen ter overtuigen voort het te pogen.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]