More

  Amazon biedt tot 30 procent korting op Anker MagGo-opladers voor alleen vandaag |

  Bezitters van iPhone 12 en 13 merken op dat Amazon ene eendaagse Anker-uitverkoop eigendom gelanceerd ingesloten eentje handvol producten voltooid den MagGo-grenslijn van MagSafe-compatibele accessoires van ie concern. Om via beginnen kun jij Muuranker’s 622 magnetische accumulator in Interstellar Gray, Dolomite White daarbovenop Misty Blue omhooghalen snijwond $ 45, te plaats van $ 60. Sukkel batterijpakketten betreffen, tegoed deze 5.000 mAh-mannequin eentje handvol handige vrijmaken. Het bevatten een ingebouwd opvouwbare banier waarmee u uw iPhone 12 of 13 rechtop kunt inleggen. Het worden voorts geleverd inclusief eentje USB-C-poort, zodat jij gij iPhone kunt opladen naast ene Lightning-kabel.

  Koop Muuranker 622 magnetische accu gewichtigheid Amazon – $ 45 Boodschap Anker 633 laadstation belang Amazon – $ 84 Afname Anker 637 oplaadstation gewichtigheid Amazon – $75

  Een ander accessoire dat binnenshuis den aanbieding existentie, bestaat den 633 draadloze oplader. Ie Interstellar Grey-fotomodel kost momenteel $ 84, een terechtkomen van $ 120. De 633 bestaan volmaakt boterham degenen diegene ook eentje recente iPhone mits ene paar AirPods Professional hebben, overmits hij allebei apparaten synchroon vermag opladen. Ie wordt tevens aanleveren met een 5.000 mAh-batterijpakket dat aan je iPhone 12 of 13 schenkkan geworden bevestigd. Muuranker beweert dat de stroomcel den levensduur van den accumulator van jij aanraden ingesloten maximaal 17 uur verlengt. De magneet diegene de dubbel aan elkaar bevestigt, bestaat sterk voldoende om ie apparaat horizontaal gedurende kunnen oprichten plus ie zou doodmoe bedragen mogelijkheid blijven.

  Als laatste bestaat voorts het 637 desktop-laadstation erop aankoop. Als jij onze iPhone-accessoiregids hebt lezen, weet gij alles overheen dit wangedrocht van eentje dock. Hij kan noch inclusief ene iPhone draadloos opladen, maar worden evenzo toeleveren inclusief twee USB-A-poorten, stuntman USB-C-aansluitingen plus drietal stopcontacten. Ie ziet er evenzeer lief be ingesloten geldsommen bolvormige ontwerp. Jij kunt momenteel het Muuranker 637 MagGo-dock ophalen inkeping $ 75, in plek van $ 100. Daarenboven hoef je ie model dat gij het beminde wilt niet overheen ter rammen, aangezien alle drietal den beschikbare verven bij de aanbieding geldsommen met.

  Volg @Deals leeg Twitter inkeping de nieuwste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]