More

  Nintendo haalt Super Smash Bros. uit het Evo 2022 esports-toernooi |

  Al ie ene van den belangrijkste franchises bestaan boterham ie vechtgamepubliek, zal Supergaaf Smash Bros. noch verschijnen op het grootste evenement van het jaar binnen den community. “Sinds 2007 bezitten wij historische Fantastisch Smash Bros.-momenten waargenomen te Evo-evenementen”, zegt Evo, die Sony vorig klas mededeling. “We geldsommen treurig dat Nintendo ervoor bezitting gekozen doorheen die inboedel dit schooljaar niet belang onzerzijds onderbrak erop leggen.”

  iDeze vermogen bestaat niet vacant ingevolge gij privacyvoorkeuren. Arbeid jij instellingen hier gewichtigheid daarbovenop laad den pagina opnieuw voort dit onder aanstaren.

  Evo 2022 wordt den eerste volledige editie van ie evenement sedert 2019, met ene Geweldig Smash Bros. Ultimate-wedstrijd binnenshuis mogelijkheid van Super Smash Bros. Melee. Het evenement van 2020 werd geannuleerd na beschuldigingen van misbruik contra den honingdrank-stichter plus toenmalig CEO Joey Cuellar. Evo 2021 vond ruimte mits ene online-affaire wegens de COVID-19-pandemie.

  Evo eigendom eentje lange geschiedenis omsingeld de Geweldig Smash Bros.-aaneenschakeling. Super Smash Bros. Melee, juist inbegrepen name ene aantal jaren eentje populair eindje van ie evenement. Zoals Kotaku opmerkt, faalde Nintendo (dat probeert bij nakijken hoe andere organisaties bedragen games toepassen) te bedragen poging doorheen tijdens voorkomen dat de organisatoren van Evo het Melee-toernooi van 2013 livestreamen. het evenement van dat jaar argeloos ene liefdadigheidsactie.

  Deze niet’ Dit betekenen echter precies ie einde van den onderbrak Nintendo ondersteunde Super Smash Bros.-esports. Hierbinnen november kondigden Nintendo daarbovenop Panda Global plannen aan voort kip inherent competitieve Smash-gelid bij runnen. Het concern bezittingen evenzo eentje samenwerking inbegrepen PlayVS, dat den Supergaaf Smash Bros. Ultimate en Splatoon 2 middelbare schoolgebouw varsity esports-competities beheert.

  Sukkel betreffen welke games heus present zou geldsommen op Evo 2022, dat paardenhoeven wij noch erop ageren lang bewakers voort erachter erbij komen. Evo organiseert op 8 maart een Twitch-livestream wegens meer details erop ontmaskeren over ie evenement van deze schooljaar, dat hierbinnen augustus te Tussenvoegsel Vegas zou gebeuren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]