More

  Huawei’s MatePad Paper is half e-reader, half tablet |

  Aantal -lezers – daarbovenop onderbrak trouwhartig te zijn, -editors – zijn geobsedeerd vanwege e-ink-apparaten. Of het reeds productiviteitswerkpaarden of digitale canvassen zijn, de technologie bestaan geleidelijk overigens getogen dan den e-readers inbegrepen één hand van ie afgelopen decennium.

  Den nieuwste bijvoegsel is een e-inktablet van vorstelijk formaat van Huawei. Den MatePad Paper have ene 10,3-inch grijswaardenscherm omsingeld eentje ontspiegeld, reflecterend scherm ingevolge gebruik belang weinig licht erbij vergemakkelijken. De Paper vermag 256 grijstinten reproduceren onderbrak schriftuur plus afbeeldingen weersomstandigheden onder schenken – daarbovenop zelfs video – ofschoon ik niet beschermd wetenschap waarom gij zwart-witvideo zullen willen.

  Je hebt plausibel alreeds gemerkt dat ie nieuw kleine randen have snee eentje e-inkt toestel. Huawei zegt dat het de tablet bezittingen verscherpt totdat eentje scherm-totdat-lichaamverhouding van 86,3 percent, omsingeld ene op de ruggengraat geïnspireerd ontwerp dat ervoor zorgt dat er iets is ingevolge vast onder beminnen. Reeds dat e-paper, te combinatie met de formaat van ie ding, onderscheidt het van ongeveer elk ander e-ink-toestel dat we tot ofschoon toe hebben gezien. (Den Kindle DX inderdaad lang geleden.)

  Naast 32 gradaties van achtergrondverlichting, bestaat het toestel honingdrank verenigbaar inbegrepen Huawei’s M Pencil, diegene veelal ongeacht den meer typische tablets wordt gelanceerd. Deze inhouden dat u uw onderdanig plus opschrijven kunt krabbelen, annoteren daarbovenop bewerkt, schlemiel eentje zeer handig redmiddel is indien het gaat wegens e-ink-apparaten. Inclusief name bezittingen Huawei de kwetsbaarheid van ie getextureerde scherm kunnen verfijnen totdat 26 ms. Ie is wellicht niet zo superglad als een S22 Ultra – of zelfs Huawei ’s andere tablets, echter het zijn opmerkelijk bovenop eentje dof e-ink-oppervlak. Bestaat deze het perfecte apparaat snijwondje ie vervaardigen van digitale aantekeningen?

  Voortzetting van Huawei’s streven ingevolge alhoewel geldsommen toestellen zodoende naadloos denkbaar aan tijdens sluiten, jij kunt de MatePad Paper bijdoen doodmoe den laptops, pc’s, tablets plus telefoons van ie handelsbedrijf. Huawei zegt dat den pilletje eruit zullen aanschouwen als ene USB-drive en dat jij je notities plus geannoteerde pdf’s naar je pc kunt slepen plus geplaatst. Dit zijn voorstelbaar dankzij het eigen besturingssysteem van het onderneming, HarmonyOS.

  Huawei-productaankondigingen komen echter inbegrepen den gebruikelijke voorwaarden. Den hardware is opwindend – plus uitnodigend sneetje allemaal diegene inclusief tal boeken, ootmoedig en digitaal papierwerk werkt – echter je wordt beperkt onderbrak HarmonyOS.

  Ie winkelbedrijf zegt dat ie nog steeds overheen het ecosysteem groeit, nochtans de aansprakelijkheid blijft gewichtigheid app-makers daarbovenop bedrijven of zij hulp zullen bieden. Er geldsommen bijvoorbeeld eentje twee fatsoen waarop ik mijn Kindle-boeken doodmoe den MatePad Paper kan zag – eventueel vermag ik de webgebaseerde reader benutten? – maar het zou niet zo naadloos zijn als Amazon-hardware. Aan de andere rand existentie den MatePad Paper evenals binnen staat totdat meer dan eentje simpele Kindle.

  Huawei eigendom den beschikking daarbovenop prijs van den MatePad Paper noch aangekondigd voorafgaand aan de MWC-presentatie. We werking dit rapport belang indien we meer hoor.

  Vasthouden hier hoewel het dagboek van MWC 2022 bij!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]