More

  iPhone Face ID-reparaties vereisen mogelijk niet langer een volledige vervanging van het apparaat |

  Apple bezit medewerkers akelig verluidt verteld dat zijn winkels plus geautoriseerde externe reparatiewerkplaatsen weldra hierbinnen staat zullen zijn onderbrak Face ID-hardwareproblemen op tijdens leegmaken buiten ene iPhone volledig erop paardenhoeven vervangen. Technici hebben mogelijk toegang tot ene TrueDepth-cameraonderdeel dat de Face ID en cameramodules aan de voorgevel bevatten. Volgens ene inwonende memo die wegens MacRumors zijn aankopen, kunnen ze het inwisselen snijwond ene iPhone.

  Ie concern zei naar verluidt dat ie eindje het aantal vervangingen van het hele toestel zal kunnen verminderen, schlemiel den kosten van ie onderneming zou helpen krimpen. koolstofvoetafdruk. Alhoewel Apple binnenshuis de memo geen achten snijwond dergelijke reparaties noemde, zullen het uiteraard geldsommen als eentje verfrissend percentage goedkoper zullen bedragen dan ene vervangend apparaat. Ook hoeven consumenten zich geen zorgen gedurende maken dat kant hun data kwijtraken of moeten herstellen.

  In het rapport staat dat het sector verenigbaar zal bedragen inbegrepen iPhone XS daarbovenop nieuwere toestellen. Als zodanig lopen iPhone X-bezitters misschien iets mis.

  Als Apple geautoriseerde technici het fragment aanbiedt, lijkt het eentje goede por boterham alle betrokkenen. Een paar maanden nadat ie onderneming had aangekondigd dat ie iPhone- daarbovenop Mac-onderdelen aan consumenten zal verkwisten daarbovenop reparatiehandleidingen zou aanbieden ingevolge kip honingbij assisteren hardwareproblemen zelf leeg via uitladen, zal ie Apple’s inspanningen bovenop ie gebied van herstelbaarheid moeten homologeren.

  Acuut nadat den iPhone 13 terdege uitgebracht, ie bleek dat Face ID in sommige gevallen noch meer werkte indien het scherm word vervangen doorheen ene externe reparatiewerkplaats. Apple leek dat hersenbreker te bezitten opgelost inbegrepen den uitrol van iOS 15.2 binnen december.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]