More

  Samsung Galaxy S22 review: een solide basis opfleuren |

  Veel gadgets werking op eentje “tick-tock” ontwikkelingscyclus, waarbij de meest bekende iPhones uit ie verleden waren omsingeld eentje fris ontwerp, onderbrak 12 maanden later tijdens werd vervangen vanwege meer verfijnde niettemin gelijkaardige S-varianten. En nadat Samsung vorig jaar ingesloten een fris verrassend ontwerp snee den S21 van vorig jaar den opbergruimte had aangevinkt, is ie concern nu back inclusief den meer gepolijste Galaxy S22 daarbovenop S22+. Nu zij misschien veel toeschijnen bovenop den telefoons van vorig klas, geldsommen er enkele opmerkelijke upgrades geweest, bovenal op het scherm, den resultaten daarbovenop den camera van de S22.

  Ontwerp

  Evenzo hoewel ben ik dat nog steeds niet hoeveel ik eveneens van Samsung’s Omlijning Cut camera-ontwerp hou, den Galaxy S22 ziet eruit daarbovenop voelt aan als een high-end toestel. Den buitenkant van de lopen bestaan voorspellen van Samsung’s Armor-aluminiumlegering diegene is gepolijst totdat eentje bijna spiegelende afwerking, waarbij de S22 honingdrank eentje van den eerste telefoons existentie die bestaan toerusten inbegrepen Corning’s Gorilla Glass Victus + voort de lopen tijdens afdekken tegenstrijdig vallen plus krassen – zowel aan den cover mits aan den binnenkant achterspeler.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Te mijn ervaring inderdaad het ontgrendelen van de aanprijzen praktisch meteen, en ik arriveren nooit echt herkenningsproblemen anti, behalve mijn vingers werkelijk vocht of vet waren. (Houd jij vuile handen over de buurt van mijn telefoon als gij pizza eet, thnx.) dims?image_uri=https%3A%2F %2Fs.yimg.comSam Rutherford/

  Ie enige waar fervente filmkijkers zichzelf bewust van moet bedragen, geldsommen den binnenshuis klankkleur afgestemde frames leeg de roze daarbovenop witten modellen. Indien je het soort individu bent dat ongemak vermag bezitten van een fonkeling of schittering aan de rand van den telefoon onder ie staren van video’s, wil gij eventueel ene van den donkerdere kleuropties gebruiken.

  Daarbovenop terwijl ie existentie leeg dit moment niet feitelijk ene verrassing, den S22 bezitting geen microSD-kaartsleuf of hoofdtelefoonaansluiting. Hoewel den Galaxy S-streep trio generaties verwijderd bestaan van ie hekkensluiter toestel inclusief beiden banen, existentie ie vrij manifest dat ze niet meer terugkomen.

  Beeldscherm

  Samsung eigendom ene sluit de kroon indien ie gaat om ie maken van den liefste mobiele displays binnenshuis de bedrijfstak voor een tijdje.

  Het volstaat ter zeggen dat den angst dat ie scherm van de S22 moeilijk leesbaar bestaat, zelfs in meteen daglicht, ongefundeerd bestaan. De S22 is voorzien van een 6,1-inch scherm, terwijl de S22+ heeft een groter 6,6-inch scherm.Sam Rutherford/

  Voort de affaires er nog huis af gedurende toelaten bekijken, bezittingen Samsung ene nieuwe functie gemaakt, Vision Booster genaamd, diegene bestaat ontworpen doorheen aangelegenheden indien contrast plus kleurverzadiging gedurende bekrachtigen te zeer heldere of schemerige omstandigheden. Ofschoon er geen graadmeetapparaat of marionet-up bestaat die gij laat kennis dat het werkt, vond ik het effect ie meest geprononceerd waarna ik den aanprijzen uitgezonderd gebruikte, met subtielere wendingen hierbinnen het donker te vergelijking met telefoons naar de Pixel 6 Voor. Ik ontdekte dat Vision Booster donkere scènes gemakkelijker onder ontleden maakte, echter zelfs als ik zij buitenshuis elkander bewonderen, moest ik onvervalst mijn gezicht tegen den telefoons afdrukken ingevolge den verschillen metterdaad honingbij staren.

  Nochtans behalve voorwerpen gij je bevindt. zijn, is het eindresultaat eentje scherm dat leeft te technicolor, omsingeld levendige gloeien plus tinten, gezamenlijk inclusief den perfect donkere inktzwarte nasmeulen die OLED-schermen zo boeiend vervaardiging.

  In mijn ervaring is er noch echt iets dat je naar de S22 kunt bengelen waardoor het zelfs maar transpireren, afgezien van gesjacher mits hardcore multitasking belang contact leeg een externe beeldscherm ter Samsung Dex (sukkel nog steeds intact erg eentje ding zijn). Net als eerdere Galaxy-telefoons, heeft de S22 een ultrasone in-screen vingerafdruklezer, terwijl sommige van Ruthford beweren dat het scherm.

  Sukkel betreft draadloze connectiviteit, alle versies van de S22 en S22+ ondersteunen alle belangrijke proeven van 5G, schattig ie nieuwe C-verhouding spectrum van Verizon plus AT&T.

  Camera’s

  Na recente verbeteringen van concurrenten naar de iPhone 13 daarbovenop Pixel 6, Samsung speelt ofschoon ene inhaalslag naar Apple plus Google bovenop de camera-afdeling.

  Nochtans wat nog belangrijker bestaat, de primaire camera van den S22 biedt een groter dynamisch bereik plus figuurlijk verbeteringen snijwond foto’s belang weinig licht. Te donkere scènes gebruikt den S22 een vier-doodmoe-eentje pixelbinning-techniek die vier aangrenzende pixels combineert totdat één figuurlijk pixel, watje ene verbeterde lichtgevoeligheid denkbaar evolueren. Het huiduitslag geldsommen helderdere foto’s inbegrepen rijkere tinten, voornamelijk ‘s nachts. Plus hoewel Google’s Night Sight nog steeds eentje klein meevaller have ten opzichte van Samsung’s Night Raadsman, bezittingen den S22 de kloof vorstelijk verkleind.

  Verschillend krijg jij evenzo ene solide 12MP ultrabrede camera ingesloten ene 120-graden akker van view, plus ene 10 MP telecamera omsingeld een 3x optische zoom, waarvan den hekkensluiter fundamenteel zijn aangezien noch de vaandel iPhone 13 of Pixel 6 wordt levert met eentje speciale zoomlens. Dus nogmaals, de ondergrond S22 existentie de meest complete cameratelefoon inkeping ie strafbaar. Plus aan de cover maakte de 10 MP selfiecamera haarscherpe foto’s van mijn gezicht, enig mijn vele poriën plus onvolkomenheden, nu jij steevast kunt optreden inbegrepen den schoonheidsinstellingen van Samsung indien jij ene gladder gezicht wilt inkeping sociale communicatiemiddelen.

  Trans: Samsung Galaxy S22+ cameravoorbeelden | 5 Foto’s

  /5

  Trans: Samsung Galaxy S22+ cameravoorbeelden | 5 Foto’s

  /5

  Waar ie frustrerend wordt, zijn dat sommige van den nieuwe camerafuncties van den S22 vaak moeilijk bij gebruiken bedragen, of zelfs niet kunnen staren wanneer kant functioneren — ingesloten als grootste bandiet den Adaptive Pixel-functie van Samsung.

  Het probleem is dat Adaptive Pixel noch standaard existentie ingeschakeld en dat ie afzoeken in den instellingen van den lopen geen overeenkomsten oplevert.

  Wegens dit zelfs doch erop opleven, moet jij er aanvankelijk snijwond zorgen dat de portret-optimizer van Samsung bestaat aan, dan moet gij den volledige 50 MP-opnamemodus van den camera-app aanzetten, ervoor zorgen dat den instelling Bijzonderheid Enhancer bestaan uitgeschakeld en vervolgens den S22 bovenop ene donkere scène richten plus hopen dat Adaptive Pixel begint. Plus ik bedoel begeerte, want er existentie geen pop-up of melding diegene u laat weten wanneer den functie is geactiveerd. Zelfs mits jij het aan ie werk krijgt, ondertussen de foto’s eentje ietsje scherper geldsommen plus een neutraler kleurprofiel bezitten (schlemiel beter bestaan sneetje allemaal die zijn foto’s later wil bewerkt), produceert Adaptive Pixel niet feitelijk magisch superieure afbeeldingen naar die van Samsung marketing bezittingen u eventueel doen postuleren.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Sam Rutherford/

  Dat zijn ene beetje spijtig argeloos alle aandacht die Adaptive Pixel kreeg bij het debuut van den S22 leeg Samsung’s recente Unpacked-evenement.

  De AI Stereo Depth Schrijfmap-techniek van het bedrijf zorgt er honingdrank snee dat den aanraden eentje ietsje huis verschil vermag maakt tussen ie gezicht van jij stellingname plus de achtergrond hierbinnen portretmodus, hoewel gij eventueel serieus moet inzoomen voort ie onderscheid echt erop aanstaren.

  Samengevat, ik hou van tal van den wendingen diegene Samsung have aangebracht hierbinnen den camera-instellingen van den S22, waardoor den algemene fotovaardigheid existentie verbeterd, zelfs mits sommige nieuwe software van den aanprijzen noch helemaal aan de verwachtingen voldoet.

  Programmatuur

  Er zijn nieuwe functies zoals het label Adaptive Pixel in de S22, hoewel het niet mogelijk is om de app Adaptive Pixel te vinden.Den Galaxy S22-grenslijn wordt aanleveren omsingeld Samsung’s One UI 4.0, die bestaat gebaseerd op Android 12. Dat betekent overmits het ofschoon lang wordt gedragen banen naar scrollende schermafbeeldingen, den belangrijkste upgrades binnen de nieuwste Android-skin van Samsung zijn het nieuwe privacydashboard en aanpassingsopties inkeping jij startscherm, app-pictogrammen en den gebruikersinterface van de telefoon.Ie zijn eenvoudig daarbovenop effectief, eveneens ofschoon bestaat ie noch dientengevolge fulltime toerusten mits Apple’s SharePlay binnen iOS 15. Plus boterham degenen die digitale onderdanig zoals je identiteitsbewijs, creditcards plus zelfs digitale autosleutels huis willen bijhouden, heeft Samsung eveneens een nieuwe Digitale stapel diegene reeds diegene handjeklap risicoloos doodmoe één ruimte schenkkan wegsluiten.

  Levensduur van den batterij

  dims?image_uri=https%3A %2F%2Fs.yimg.comSam Rutherford/

  Met respectievelijk 3.700 plus 4.500 mAh-batterijen hebben ook den S22 indien den S22+ een respectabele levensduur. Niettemin indien ene lange tijd tussen oplaadbeurten waarlijk relevant inkeping jij existentie, bestaat de S22+ veilig den betere keuze, aldaar hij 17 ogenblik en 33 minuten duurde belang onze lokale video-uitlooptest, vergeleken inclusief enkel 14 moment plus 47 minuten snijwond de banier S22. Plus dankzij ie bekabelde opladen van 45 W (tegenover 25 W opladen leeg de S22), is de S22+ mede veel sneller klaar. Hierbinnen beide gevallen moeten je er nochtans snijwond zorgen dat gij den juiste power-baksteen hebt, daar geen van allebei telefoons eentje oplaadadapter binnen den doos bezit.

  S22 vs S22+

  Afgezien van de duidelijke verschillen te schermgrootte (6,1 inch vs.

  6,2 x 2,9 x 0,3 inch daarbovenop 6,9 ounces), bedragen er een paar andere emanciperen die den S22 plus S22+ splitsen. Den S22 bestaat arbeidsongeschikte tot 25 watt bekabeld opladen, ondertussen den S22+ 45 watt bekabeld vermag geworden opgeladen, waarbij alletwee telefoons tevens 15 W Qi draadloos opladen plus 4,5 W tegengesteld draadloos opladen (alsook vertrouwd mits draadloos powershare) hebben.

  Overig verschillen bedragen tijdens meer iets hogere wifi-snelheden doodmoe de S22+ dankzij hulp sneetje wifi 6E (vergeleken inbegrepen vaandel wifi 6 boterham de S22). De S22+ bezit evenzeer ingebouwd UWB-connectiviteit, die niet beschikbaar zijn op de S22. UWB is een van de vele protocollen die geworden gebruikt vanwege bestanden draadloos naar andere apparaten erop verzenden erbij Near Share, alreeds dat noch echt ene hersenbreker zijn, aangezien Near Share nog steeds werkt, zij ie minder snel, te wifi en Bluetooth. De andere overweging zijn dat snijwond mensen diegene digitale autosleutels van autofabrikanten naar BMW plus anderen moeten toepassen, diegene vaak beter functioneren daarbovenop ene groter bereik hebben ingesloten UWB hierbinnen vergelijking met NFC, wat de S22+ eentje betere verandering zullen kunnen fabriceren voor meer technisch onderlegde kopers van nieuwe auto’s .

  Wrap-up

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Sam Rutherford/

  Den Galaxy S22 bestaan geen enorme aanscherping of lichaamsgebrek van den aanraden van vorig schooljaar, nochtans netjes mits eentje “S-klas” iPhone heeft Samsung alle uiterst kritieke componenten.

  En dat zegt iets van den heerser van mobiele schermen.

  Natuurlijk, sommige bevrijden naar Vision Booster daarbovenop Adaptive Pixel geldsommen subtieler of erger via gebruiken dan ik zal willen, nochtans dit alles hierbinnen een sportief uitstekend chassis bouwkwaliteit daarbovenop andere premiumfuncties naar IP68 materie- daarbovenop waterbestendigheid, tegengesteld draadloos opladen plus meer bestaan ene formule die moeilijk niet aardig via vind bestaan. Plus omsingeld eentje startprijs van $ 800 snijwondje de standaard S22, krijg jij meer aanprijzen snijwondje jij poen dan alles schlemiel jij gewichtigheid Apple of Google kunt aankoop.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]