More

  Google versoepelt de COVID-19-regels voor zijn Amerikaanse werknemers |

  Google bezit den terugkeer van zijn arbeiders het afgelopen jaar ene twee keer uitgesteld, maar het lijkt te dat de techgigant zichzelf feitelijk opmaakt vanwege deze keer werklui via verwelkomen. Volgens CNBC versoepelt ie onderneming enkele van zijn COVID-gerelateerde mandaten mits portie van diegene inspanningen, waaronder het versoepelen van de vaccinvereisten sneetje werklui.

  CNBC meldde hierbinnen december al dat Google werklieden diegene op 18 januari niet aan ie vaccinmandaat betalen, met vakantie zou situeren, buitenshuis kant een geldige medische of godsdienstige vrijstelling krijgen. Het rapport zei honingdrank dat diegene werknemers uiteindelijk zal geworden ontslagen als kantkloswerk blijven afwijzen zichzelf contra het virus bij toelaten inoculeren. Google-voorlichter Lora Lee Erickson vertelde de nieuwsorganisatie dat ie handel den eis vorige maand liet vallen, nu kantkloswerk weigerden den aanleiding achter het dwangsom ter bepraten.

  Doodmoe basis van ene e-mail van Google Real Estate and Workplace Kerkdiensten VP David Radcliffe diegene CNBC heeft gekregen, laat ie bedrijf evenzo de testvereisten vallen diegene eveneens van toepassing ronddwalen leeg gevaccineerde arbeiders. Ie heft bedragen masker daarbovenop sociale afstandsvereisten inkeping gevaccineerde arbeiders leeg, inclusief uitzondering van geldsommen kantoren te Santa Clara County, wetsartikelen tevens het hoofdkwartier van Mountain View zijn gevestigd. Dat gezegd hebbende, moet noch-gevaccineerde arbeiders nog steeds word goedgekeurd vanwege in kantoren via werking, daarbovenop zijkant zal nog steeds maskers moet dragen plus regelmatig worden getest indien ze bewandelen. 

  Daarboven het versoepelen van den COVID-mandaten, Google heropent eveneens geldsommen voorzieningen snee werklieden, waaronder de fitnesscentra met massages, een volledige pendeldienst, meer eetgelegenheden, eveneens lounges daarbovenop muziekkamers. Erickson vertelde CNBC:

  “We geven arbeiders die gaarne den waarschijnlijkheid krijgen vanwege akelig kantoor honingbij komen den ruimte wegens dat tijdens handelen voorwerpen wij beschermd kunnen, ondertussen we degenen die niet klaar zijn onderbrak thuis onder blijven werken toestaan. Op poot van de huidige omstandigheden hierbinnen den Bay Area zijn wij verheugd dat onze medewerkers diegene ervoor schiften wegens te tijdens komen, hoewel toegang bezitten tot meer onsite ruimtes plus diensten voort ter functioneren daarbovenop aansluiting erbij neerzetten inclusief collega’s.”

  Google handelen dat nog steeds niet Er existentie geen exacte datum snijwond bedragen terugkeer naar kantoor, nochtans binnenshuis den aantekening van Radcliffe stond naar verluidt dat ie concern zullen par met den overgang van 30 dagen naar zijn bastaard werkweekplan als den omstandigheden blijven verbeteren. Volgens het grondplan moeten werklieden tenminste drie keer per slap lichamelijk naar de kantoren van het handel komen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]