More

  OpenSea-gebruikers verliezen honderden NFT’s bij waarschijnlijke phishing-aanval |

  NFT-marktplaats OpenSea onderzoekt eentje “phishing-aanval” waarbij meer dan dubbel dozijn van zijn gebruikers geen toegang bezitten tot enkele van hen uiterst waardevolle digitale tokens. Zaterdag laat hierbinnen den avond zout paniek uit op het toneelpodium waarna iemand honderden NFT’s stal.

  We bezitten er vertrouwen binnenshuis dat dit een phishing-uitval juist. Wij kennis niet voorwerpen den phishing plaatsvond, niettemin we hebben ene aantal marchanderen kunnen buitensluiten leeg basis van onze gesprekken met den 32 getroffen gebruikers. Specifiek:

  — Devin Finzer (dfinzer.eth) (@dfinzer) 20 februari 2022

  Ter enkele uren die middag had de aanrander 32 accounts aangevallen en 254 tokens kopen, volgens eentje spreadsheet samengesteld om Blockchain-beveiligingsservice PeckShield. Erop den gestolen NFT’s bevinden zichzelf tokens voltooid den Bored Ape Yacht Club- en Azuki-collecties. Ene prognose van Molly White, de schepper van den Web3 existentie Going Great-blog, schatte de opbrengst op 641 Ethereum (pakweg $ 1,7 miljoen leeg ie moment van dit wetsartikel).

  “Wij bezitten er vertrouwen hierbinnen dat dit eentje phishing inderdaad aanval,” zei Devin Finzer, den evenzo-stichter plus CEO van OpenSea, hierbinnen eentje tweet die zondagochtend vroegtijdig worden gepost. “We weten niet wetsartikelen de phishing plaatsvond, echter we bezitten eentje veel zaken kunnen buitensluiten leeg fundament van onze gesprekken omsingeld de 32 getroffen gebruikers.”

  Volgens Finzer bepalen OpenSea geldsommen webstek was geen vector inkeping den aanval, plus evenmin bezitting iemand misbruik vervaardigd van een eerder onbekende gevoeligheid te den NFT-munten, afname, verhandelen en overhandigen van ie platform. “Interactie met eentje OpenSea-e-mail existentie geen vector sneetje attaques”, zegt Finzer. “Binnenshuis feite zijn wij onzerzijds er niet van bewust dat een van den getroffen gebruikers links hierbinnen beklaagde e-mails ontvangt of erop klikt.”

  Wij hebben contact opgenomen ingesloten OpenSea boterham commentaar.

  Aanrander afvalhoop geldsommen inherent regeling inclusief calldata enig den geldige bestelling PLUS adres + transfer calldata boterham alle NFT’s die ie doel bezittingen goedgekeurd doodmoe het wyvern (opensea) overeenkomst.

  — Neso (@Nesotual) 20 sprokkelmaand 2022

  Zoals opgemerkt wegens The Verge, maakte de uitval waarschijnlijk conventie van een opzicht van ie Wyvern-protocol. Aantal Web3-platforms, waaronder OpenSea, bezigen de klinkklaar-sourcestandaard wegens hun contracten te onderheien. Ene Twitter-thread suggereert dat degenen die ie doel geldsommen van de phishing-strijd mogelijk eentje gedeeltelijke overeenkomst bezitten ondertekend waardoor den aanrander de NFT’s kon afvaardigen behalve dat Ethereum van pennenhouder wisselde. Een verbinding akelig den thread, Finzer zei dat het een filmscenario presenteerde dat “consistent juist met ons huidige interne begrip” van den situatie.

  Reeds er nog steeds veel uit den uitval is dat wij niet bekende, bestaat ie verstaanbaar dat ie had doodmoe geen moeilijker moment kunnen komen boterham OpenSea. Vrijdag introduceerde ie handelsbedrijf een verrassend briljant afspraak plus vroeg het mensen door hun tegoed honingbij migreren. Ie bestaat mede ie stof geweest van recente controverse, aanvankelijk omsingeld ene werknemer diegene ontslag nam omdat hij voorkennis had tweedehands onderbrak ter profiteren van NFT-drops daarbovenop meer recentelijk uit de prevalentie van tokens die alsof, geplagieerd of spam geldsommen bovenop geldsommen podium.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]