More

  San Francisco stelt een moratorium van 18 maanden voor op nieuwe Amazon-bezorgfaciliteiten |

  De behoedzaamheid van San Francisco boterham Amazon zullen zichzelf weldra kunnen rekken totdat ie kennelijk alomtegenwoordige verzendnetwerk van ie onderneming. Den voorzitter van den Raadgeving van Toezicht, Shamann Walton, bezitting wetgeving ingevoerd die ene moratorium van 18 maanden zou opleggen op nieuwe pakketbezorgingsfaciliteiten in den stad, zowel van Amazon indien van anderen. Ambtenaren van de raadgeving of den planningscommissie zullen den pauze benutten wegens den mogelijke impact honingbij bestuderen die deze locaties hebben bovenop den commune, enkel gezondheidskwesties (naar luchtvervuiling plus verkeer) plus ie algemene publieke belang.

  Binnenshuis een mededeling , den Teamsters en andere vakbonden die de voorziening steunden, waarden bezorgd dat bedrijven mits Amazon de lonen, uitkeringen plus arbeidsvoorwaarden snijwond den stad zullen verlagen. Ie voorgestelde moratorium zullen gemeenschappen helpen “den normen vast te stellen” daarbovenop ter raadsbesluiten of zijkant dit faciliteiten binnenshuis den eerste mogelijkheid willen, voegde Walton eraan toe.

  De inspanning komt nadat het Office of Economic and Workforce Development in San Francisco eentje memorandum van januari van consensus ingesloten Amazon door onderhandelingen te par snijwondje eentje Mission Creek-bezorgingshub buiten de landbewoners erbij informeren of gedurende onder betrekken. Deze soort overeenkomsten bedragen gebruikelijk, niettemin Walton zag deze mits Amazon die den stad probeerde in onder komen buiten inbreng van de mensen die den faciliteit zal treffen.

  Er bestaat geen zelfvertrouwen dat den wetgeving zal werd aangenomen. Het existentie voorts mistig hoe Walton en ie bestuur conventie zouden vervaardiging van den constatering dat den faciliteiten van Amazon en andere bezorgdiensten de inwoners van San Francisco zouden schaden.

  We hebben Amazon om commentaar gevraagd. Het concern bezitting soortgelijke tegenstand ondervonden in andere porties van Californië en tegoed argeloos recensie afgeschreven van plannen snijwondje ene helft hoofdvestiging binnenshuis New York City. Activisten plus chauffeurs uitten hen bezorgdheid ge mogelijke gentrificatie te New York, de drie miljard dollar aan voorgestelde subsidies van de stad plus den algemene praktijken van Amazon. Amazon is voorts een fervent tegenstander van vakbondsvorming geweest plus eigendom een confrontatie opgezet inbegrepen steeds meer vakbondsarbeiders daarbovenop de bestuurders die hoen steunen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]