More

  Paramount+ bereikt 32,8 miljoen abonnees; biedt Showtime aan tegen betaling |

  Er verandert tal gewichtigheid ViacomCBS, dat heden den naam veranderde binnenshuis Paramount Global. Binnenshuis een beleggerspresentatie bovenop dinsdag kondigde het nering aan dat bedragen streamingdienst, Paramount+ (eerder bekend als CBS All Access), 32,8 miljoen abonnees bereikte te ie laatste kwartaal van 2021. Ie bestaat een opmerkelijke mijlpaal snee ie toneelpodium, waarmee het snee Peacock ( 9 miljoen betaalde abonnees), mee andere kleinere platforms zoals ESPN+ (17 miljoen abonnees) plus Discovery+ (20 miljoen abonnees).

  Die groei lijkt het concern ertoe erbij brengen een percentage van bedragen streamingaanbod ter consolideren, specifiek de ofschoon 12-jarige Showtime Anywhere-service. Bestaande Paramount+-abonnees kunnen Showtime weldra binnenshuis de app exterieur staren, kantkloswerk ie tegenstrijdig eentje reserve vergoeding. Binnenshuis mogelijkheid van gedurende ombrengen boterham de zelfstandige streaming-app van Showtime (die $ 10,99 vanaf maand kost), kunnen gebruikers Paramount plus Showtime bijeen bundelen snee $ 12 per maand of $ 15 vanaf maand voor den advertentievrije min. “Binnen Paramount+ existentie ie naadloos aanmelden voor Showtime en gemakkelijker dan ooit vanwege geweldige shows erop ontdekken. Gij kunt eenvoudig jij Paramount+-jaarkaart upgraden akelig eentje bundel diegene den Showtime-service inhouden en vervolgens reeds die inhoud hierbinnen één gebruikerservaring zie”, zei Tom Ryan, schoolhoofd streaming gewichtigheid Paramount, vandaag.

  Ofschoon ie mistig existentie hoe hoog den globe eentje andere manier nodig had voort zichzelf op Showtime gedurende abonneren (je kunt momenteel toegang koop als eentje add-on-service tijdens Apple TELEVISIE+, Hulu, Prime Video, SlingTV plus ongeveer elk ander OTT-toneel), bestaat het geen slechte deal snijwondje bestaande Paramount-abonnees. Eentje woordvoerder van Paramount vertelde dat er nu geen plannen geldsommen vanwege Showtime Anywhere stop erbij inleggen.

  Een ander aas snijwondje Paramount+-abonnees existentie dat den app straks de exclusieve thuisbasis zullen bedragen snijwond alle Paramount-films, via par binnenshuis 2024. Ie bestaat geen verrassende stootje, omdat alle streamingplatforms exclusieve inhoud zwelgen vanwege een ​​voorsprong gedurende krijgen. Het groeitempo van Netflix vertraagt, wat ene batig boodschap schenkkan zijn inkeping de rivaliteit. Niettemin er bestaan geen zekere formule snee hit gewichtigheid streaming. Streaming-abonnees geldsommen notoir onvoorspelbaar en het bezitten van een of stuntman hitshows bestaan geen gegarandeerd paadje akelig terugkerende klanten. Den nieuwe exclusiviteitsdeal daarbovenop pak omsingeld Showtime zorgt er hierbinnen ieder geval snee dat Paramount+ ene gestage elektriciteit van nieuwe kapitaal zal hebben doorheen bestaande kijkers tevreden gedurende liefkozen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]