More

  Nintendo sluit de 3DS en Wii U eShops eind maart 2023 |

  De dagen van de 3DS- plus Wii U-winkels bedragen cijfers. Leeg eentje nieuwe ondersteuningspagina eigendom Nintendo onthuld dat ie staart lentemaand 2023 de eShops snee ie Wii U-opbouw plus de 3DS-consoles gaat sluiten. Dat bezegelen dat jij argeloos diegene dagtekening geen content meer binnen de winkels kunt verkrijging meer, download demo’s plus wisselspeler downloadcodes te. Ie afsluitproces begint niettemin veel voordien dan lentemaand volgend jaar: vanaf 23 mei 2022 kunt u geen creditcard meer bezigen doorheen geld aan uw eShop-account toe tijdens voegen. 

  Overigens, terwijl retailers verkoopt Nintendo eShop Card-jokeren tot den voorraad strekt, vanaf 29 augustus 2022 kun gij kantkloswerk noch meer gebruiken wegens strafbaar aan jij account toe erbij voegen. Je kunt tot die datums niettemin zoveel strafbaar insluiten mits jij wilt daarbovenop gij kunt den download modificeren codes tot eind maart 2023. Nadat den eShops officieel zijn gesloten, kun jij ze eenzaam toepassen vanwege vermogen diegene jij reeds tegoed weer te downloaden en ingevolge programmatuur-updates erop installeren.

  Nintendo limiet binnen ie afdeling Veelgestelde vragen van den pagina dat den move “kneden eindje uit van de natuurlijke levenscyclus van elke productlijn, omdat dit argeloos verloop van tijd minder om consumenten wordt gebruikt.” Alletwee systemen komen er in jaren aan plus Nintendo stopte inbegrepen de productie van den 3DS te 2020. Intussen is den Switch vorig jaar den bestverkochte thuisconsole van Nintendo worden, na binnenshuis totaal 103,54 miljoen eenheden bij hebben verkocht sinds den wegschieten binnen 2017. 

  Naar Kotaku opmerkt, verwijdert Nintendo evenals den enige methode onderbrak klassieke games boterham oudere platforms erop aankopen om de winkels honingbij sluiten. Klaarblijkelijk bezitting den gamegigant een ministerie in geldsommen FAQ verwijderd waarin wordt gesproken overheen hoe den Nintendo Switch Online “eentje effectieve manier bestaan vanwege klassieke kapitaal gemakkelijk beschikbaar te maakt inkeping ene breed scala aan toneelspelers.” Het voegde eraan toe: “We bezitten nu geen plannen om klassieke vermogen bovenop andere netheid aan ter bieden.” Nintendo Switch Online is doch eentje abonnementsservice plus gij hebt enig toegang tot de bibliotheek omsingeld klassieke games tijdelijk je lidmaatschap actief existentie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]