More

  De krachtige OM-1 spiegelloze camera van OM Digital is misschien wel het laatste vlaggenschip van Olympus |

  INGEVOLGE Digital Solutions bezit den Micro Four Thirds VOORT-1 onthuld, de eerste spiegelloze camera sinds den acquisitie van Olympus. Het bevat een nieuwe sensor plus technologie diegene het een figuurlijk prestatiesprong levert ten opzichte van den hekkensluiter vlaggenschip Olympus-modellen en zullen ie laatste Olympus-merkmodel kunnen geldsommen dat je zult zag.

  Gedurende plek van ie 50-jarig jubileum van de originele DOOR-filmrolletje SLR, biedt den ONDERBRAK-1 enkele grote verbeteringen ten opzichte van den E-M1 Mark III. Dat begint ingesloten de gestapelde, aan de keerzijde verlichte 20,4-megapixel Live MOS-sensor inclusief eentje “quad pixel” VOLTOOID-indeling inclusief viertal fotodiodes vanaf pixel. Inclusief de snellere uitlezing en bijgewerkte TruePic X-processor, kan hij RAW-foto’s maken omsingeld snelheden tot 50 fps te elektronische sluitermodus ingesloten fasedetectie-autofocus ingeschakeld (inbegrepen ondersteunde VOOR-serie lenzen), of 120 fps inbegrepen OVERHEEN vergrendeld.

  OM Digital's OM-1 spiegelloze camera kunt u RAW-foto's maken met 50 fpsHelaas kun jij inbegrepen de mechanische sluiter maximaal 139 RAW-plaatjes synchroon contracteren, of slechts 96 RAW-beeldhouwwerken hierbinnen de stille modus met 50 fps — minder dan 2 seconden fotograferen. Die snelheden werd waar invalide wegens den afwisseling van OM ingevolge dubbele SD UHS-II-kaartsleuven via gebruiken te plek van iets snellers naar CFexpress.

  Hoewel den VOORT-1 bovenal gericht existentie bovenop natuurfotografen, vermag hij inbegrepen de High Res Shot-modus evenals meer gedetailleerde beeldhouwwerken aan. Hiermee maak gij vanuit den hand 50 megapixel foto’s in voetgewricht vijf seconden, of 80 megapixel foto’s bovenop ene statief. Andere modi zijn tijdens meer live ND doorheen lange belichtingen onder simuleren, HDR daarbovenop brandpunt-stacking, wat eentje beeld oplevert inbegrepen alles te brandpunt.

  dims?image_uri= https%3A%2F%2Fs.yimg.comOLYMPUS CORP.

  Den VOLTOOID bestaat mee aanzienlijk verbeterd doodmoe het regio van AI-smarts. VANWEGE zegt dat geldsommen nieuwste gezichts- plus oogdetectiealgoritmen aantal responsiever geldsommen plus al auto’s, vliegtuigen daarbovenop treinen detecteert bovenin mensen, vogels en dieren.

  U kunt reeds 4K (UHD of DCI) inspreken inbegrepen maximaal 60 fps, binnenshuis 8-onaardig H.264- of 10-onvriendelijk H.265-modi (1080p gewichtigheid 240 fps). H.265-opvang werkt binnenshuis de OM-Log-modus snee eentje verbeterd dynamisch bereik of in de HLG-modus voor HDR-arbeid. Sterker nog, den VANWEGE-1 vermag 12-kattig Apple ProRes RAW-video ingesloten maximaal 60 fps exporteren akelig ene externe Atomos Ninja V- of Ninja V+-recorder, schuilnaam zonder subsampling (pixelbinning). OM Digital Systems O-M1 camera 8pOther Digital Systems ondersteunde lenzen ingesloten stabilisatiefunctie (7 stops behalve), hoogwaardige bouwkwaliteit inbegrepen ene uitstekende IP53-cameraclassificatie contra materie, water plus vriesomstandigheden, een weer ontworpen menusysteem, 5,76 miljoen dots 120 HZ elektronische zoeker plus accumulator die 520 opnamen geeft doodmoe eentje lading (CIPA-classificatie ) plus 90 minuten video-opvang. Ie tegoed een fulltime articulerend display aan de achterzijde van 1,62 miljoen pixels, wat dit camera ideaal zullen moeten produceren inkeping vloggen.

  De ONDERBRAK-1 lijkt een sterke mededinger tijdens zijn van de GH5-II Micro Four Thirds-camera van Panasonic, ingesloten hogere opnamesnelheden plus superieure autofocus inbegrepen fasedetectie, ondertussen hij inkeping het aanvankelijk zelfs goed overeenkomt leeg ie regio van video tijd.

  Olympus onthulde evenzo eentje paar nieuwe lenzen, den M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2.8 Professional II ($1.000) daarbovenop den M.Zuiko Digital ED 40-150mm f/4 PRO ($900).

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]