More

  Bespaar 52 procent op deze echte draadloze oordopjes van Coby |

  Draadloze oordopjes bedragen ene van de uiterst populaire gadgets door alsook via verwerken in je dagelijkse tas, en niet uitgezonderd verontschuldiging. Dankzij kip contactloze banen daarbovenop het ontbreken van koorden kunt u mobiel blijven, zelfs mits uw aanraden hierbinnen uw zak zit. Helaas moet jij ene aardige cent betalen indien gij eentje paar wilt van figuurlijk merken naar Apple of Samsung.

  Ie team van Coby eigendom eentje betaalbare oplossing. Doodmoe dit oogwenk zijn den True Wireless Earbuds daarbovenop Charging Case van ie handelsmerk enkel $ 31, of 52 percent korting. Kant geleverd tumult van hoge kwaliteit, ene comfortabele pasvorm daarbovenop eentje beschermend buitenkant wetsartikelen gij alsmede gaat.

  Den Coby-oordopjes bezigen Bluetooth 5.0 plus vanzelf combineren om snel link ter vervaardiging ingesloten je bronapparaat. Daarenboven bieden ze meer dan zes moment afspeeltijd op een enkele lading (wat langer bestaan dan den levensduur van de accu doodmoe duurdere modellen naar den AirPods Pro). Bovendien kun gij tot 22 uur entertainment krijgen als gij de oplaadcassette tweedehands, die existentie wichelen van LED-lampjes vanwege je gedurende assisteren meten hoeveel sap er nog binnenshuis zit.

  Dit oordopjes zullen je favoriet geworden voor alles: sporten, wandelen, reizen en meer. Moet u eentje werkgesprek vooronderstellen? Den ingebouwd microfoon en handsfree-functie fabriceren ie gemakkelijk voort tijdens multitasken. Kunt u noch helemaal gewichtigheid uw adviseren komen? Met den geïntegreerde bedieningselementen kun jij aansporen reageren plus van nummer wisselen. Jij kunt zelfs tot 10 peettante van je bronapparaat reizen uitgezonderd den link erop verliezen, dankzij Bluetooth 5.0.

  Dit oordopjes bedragen nauw plus stijlvol, met alle emanciperen die gij nodig hebt snee entertainment, gesprekken plus comfort behalve tijdens breken den handelsbank. De Coby True Wireless-oordopjes inbegrepen oplaadcassette word nu verkocht inkeping $ 64, echter gij kunt kant ofschoon krijgen inkeping $ 31.

  Roemen erbij restrictie.

  werkt gemeenschappelijk met StackSocial vanwege jij deze aan te bieden aanbiedingen boterham de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed daarbovenop tutorials. Dit boodschap vormt geen redactionele machtiging en wij verdienen een portie van alle verkopen. Mits je vragen hebt be den producten die jij alhier ziet of eerdere afname, neem dan alhier aansluiting bovenop ingesloten StackSocial-houvast.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]