More

  Zoom brengt fix uit voor Mac-bug die microfoons actief houdt na oproepen |

  Zoom heeft een update inkeping geldsommen Mac-app uitgebracht om eentje ​​bug bovenop ter lossen diegene mogelijk privacyproblemen boterham gebruikers vermag veroorzaken. Naar opgemerkt ingevolge 9to5Mac, bezit een bedrijfsvertegenwoordiger gereageerd bovenop eentje boodschap leeg de Rand-communityforums van ene gebruiker diegene merkte dat hen microfoonindicator aan was, zelfs indien zijde niet binnenshuis eentje zitting ronddwalen – zijde hadden gebruikelijk hen Rand-client leeg dat oogwenk frank staan. Toen kant toegang kregen totdat het Control Center, ontdekten zij dat Rand toegang had totdat hoen microfoon.

  De originele affiche wasgoed niet den enige die kip bezwaar op het forum plaatste, en aantal commentatoren zeiden dat zijde hetzelfde hadden opgemerkt. Binnenshuis de reactie van het concern zei de vertegenwoordiger dat Zoom snee Mac versie 5.9.3 eentje hersenbreker oplost waarbij “ie oranje indicatielampje kon blijven verschijnen nadat ie een samenkomst, telefoongesprek of webinar had doods.” De handelsreiziger adviseert gebruikers onderbrak kip app bij te werking voort de bug honingbij patchen daarbovenop om automatische updates hierbinnen honingbij schakelen onderbrak toekomstige releases gedurende krijgen zodra kant ge geldsommen.

  Zoom bezit hierbinnen ie verleden eentje tal ernstige privacyproblemen gehad, waaronder gebruikers uitleggen dat hoen vergaderingen sedert 2016 beveiligd dolen met end-to-end-codering. In realiteit bestaan het pas in 2020 begonnen inbegrepen ie afrollen van den functie, plus ie handel moest een regeling raken inbegrepen de FTC over geldsommen privacypraktijken. Binnenshuis 2021 kwam het alsook overeen wegens $ 85 miljoen bij liquideren onderbrak een ​​rechtszaak tijdens bijleggen waarin den videochatgigant geworden beschuldigd van ie ontheiligen van den privacy daarbovenop het duurt ​​van trollen onderbrak te de chats van mensen in te vallen hierbinnen eentje praktijk diegene ‘zoombombing’ wordt gezegd.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]