More

  Google brengt zijn laatste Pixel 3 beveiligingsupdate uit |

  Verwacht noch meer updates snijwondje gij Pixel 3 erbij ontvangen. Esper’s Mishaal Rahman bezittingen vernomen dat Google een hekkensluiter beveiligingsupdate geleverd sneetje de Pixel 3 daarbovenop 3 XL. Ie concern zei voorheen dat den Pixel 3 binnenshuis ie eerste kwartaal van 2022 nog een hekkensluiter update zou krijgen, daarbovenop bevestigde aan dat dit den hekkensluiter hoepel van ie toestel existentie.

  Het is noch zeker schlemiel den patch verhelpt. DarkPlayer merkte nochtans bovenop dat den build-ID overeenkomt met die boterham ene patch van oktober die gericht was leeg nieuwere Pixel-modellen doodmoe Verizon. Deze bestaat eentje inhaalrelease te ruimte van een actuele patch.

  Gij kunt meer vooruitzien als gij binnenshuis ieder geval ene recente Pixel hebt. Google bezitting eentje update van sprokkelmaand 2022 gepost inkeping de Pixel 3a daarbovenop nieuwere telefoons. De revisie pakt ene tal belangrijke problemen aan, waaronder reboots gedurende ie conventie van den camera, Bluetooth-audio-ontkoppeling en kwaliteitsproblemen, provider-specifieke verbindingsproblemen daarbovenop toetsenborden diegene te sommige gevallen invoertekst negeren.

  Deze zal jij niet oppeppen mits gij ben dol op de Pixel 3 – jij zult moeten upgraden indien je actuele beveiligingsoplossingen wilt. Maak je nochtans geen zorgen indien gij ene Pixel 6 hebt. Google heeft vijf klas beveiligingsupdates beloofd snijwond geldsommen nieuwste telefoonlijn, dus u hoeft zichzelf legitimatie binnen 2026 zorgen erbij vervaardigen over patches.

  Den Pixel 3 plus 3 XL krijgen plausibel hen hekkensluiter updatehttps://t.co/YkzqbwvrTE

  Niet veilig schlemiel er binnenshuis den update zit. Eigendom iemand de update snee hun Pixel 3 of 3 XL reeds ontvangen?

  — Mishaal Rahman (@MishaalRahman) 7 sprokkelmaand 2022

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]