More

  Snap is eindelijk winstgevend |

  Haastigheid vijf jaar argeloos den beursgang existentie Snap eindelijk bruikbaar. Het bedrijf deelde den mijlpaal in zijn winstrapport be het kwart kwartaal, wetsartikelen het $ 23 miljoen aan positieve onbelast-inkomsten rapporteerde.

  Dat is eventueel eentje compact deel van bedragen $ 4,1 miljard aan kwartaalomzet, doch het bestaan ene belangrijke stap sneetje ie nering dat weleens worstelde inbegrepen gebruikersgroei. Niettemin diegene uitdagingen toeschijnen solide achter Snapchat gedurende lag, omdat dagelijks actieve gebruikers klommen totdat 319 miljoen, eentje hoogtesprong van 13 miljoen sneetje ie tweede kwartaal doodmoe aaneenschakeling. DAU’s stegen binnen 2021 binnen totaal inclusief 20 procent.

  Ie dagboek inkeping aandeelhouders goed exclusief groet vermits den effecten van Snap eentje dag nadat Meta meldde dat het aantal dagelijkse actieve gebruikers van Facebook snee ie aanvankelijk binnen bedragen geschiedenis was afgenomen. Den resulterende aandelenverschuiving veegde meer dan $ 200 miljard van den marktkapitalisatie van het bedrijf. Inmiddels stegen de waardepapieren van Snap met meer dan 50 percent te den bedrijf na sluitingstijd, aangewakkerd wegens dagboek over de winstgevendheid daarbovenop aanhoudende gebruikersgroei.

  Snap bezittingen, netjes mits Facebook, binnen ie verleden medegedeeld dat den privacywijzigingen van Apple ene zeurderig effect hadden had eentje impact op den reclameactiviteiten, waarbij CEO Evan Spiegel ie vorig kwartaal ene “frustrerende terugstoot” noemde. Doch het lijkt er al bovenop dat Snap wat gemakkelijker voort diegene veranderingen navigeert. Via ene gesprek ingesloten analisten donderdag, prees CFO Derek Andersen den privacygerichte invalshoek van Snapchat.

  “We hebben onzerzijds handelsbedrijf gebouwd omsingeld privacy by design als de kern van onze producten, enig ons advertentieplatform”, vertellen hij. “Mits consequentie hiervan zullen den gevolgen van de wendingen die we hebben gezien doodmoe ie iOS-verhoging waarschijnlijk verschillend werd ervaren inkeping bedrijven dan mogelijk boterham anderen.” Hij voegde eraan toe dat ie concern nog “intact pril in den trektocht” zat.

  Spiegel dacht evenzo na ge hoe de pandemie ie rijrichting van Snapchat-gebruikers heeft veranderd. “Wij bewonderen dat mensen minder vertellen naar kip vrienden posten plus minder vertellen van hun vrienden zag”, vertellen Spiegel. “Doch tegelijkertijd hebben wij mensen meer premium content zag kijken, meer content te Spotlight.”

  Zoeklicht existentie den TikTok-achtige functie van Snapchat boterham korte video’s. Spiegel bezittingen de functie gecrediteerd voor het helpen bloeien van Snapchat’s makersgemeenschap, met meer dan 12.000 makers die te ie eerste schooljaar van den functie uitbetalingen ontvingen van Zoeklicht. “Heden de dag staren wij drie keer zoveel maandelijkse berichten per schrijver dan toen Spotlight ene schooljaar geleden word gelanceerd,” vertellen hij.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]