More

  Mark Zuckerberg’s weddenschap op de metaverse kent een dure start |

  Mark Zuckerbergs metaverse as komt traag op corridor. Ie bedrijf dat al vertrouwd staat indien Meta, verloor hierbinnen 2021 iets meer dan $ 10 miljard bovenop zijn Reality Labs-basisbestanddeel, volgens het winstrapport overheen ie kwart kwartaal.

  “Deze fulltime gerealiseerde opinie is nog veraf achterwege”, zei Zuckerberg voltooid Meta’s metaverse investeringen. “Daarbovenop hoewel de richting verstaanbaar bestaan, bestaat ons landweg nog noch volmaakt gedefinieerd.” Zuckerberg vertellen dat het nering van plan inderdaad onderbrak een ​​nieuwe “high-end” VR-headset erop lanceren, evenzo een mobiele versie van bedragen Kim VR-ervaring.

  Het is de eerste keer dat ie nering den financiële gevolgen van de AR deelt plus VR-basisbestanddeel diegene centraal staat binnen bedragen metaverse ambities (Facebook heeft Oculus te 2014 overgenomen). Dat den metaverse nog geen baat vormen, bestaan geen verrassing. Het winkelbedrijf zei vorig kwartaal dat zijn SLEE- en VR-investeringen zullen resulteren binnenshuis een beschadiging van $ 10 miljard. Echter binnen combinatie inbegrepen eentje vlakke gebruikersgroei daarbovenop aanhoudende treffers snijwond bedragen advertentieactiviteiten, zorgden de pandbrieven inkeping ie kwart kwartaal van ie concern ervoor dat Meta’s waardepapieren woensdag een duikvlucht maakten.

  dims ?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comMeta

  Eentje van de zorgen: het aantal dagelijkse actieve gebruikers (DAU’s) van Facebook daalde van 1,93 miljard vorig kwartaal tot 1,29 miljard, een verandering diegene Zuckerberg gedeeltelijk toeschreef aan de toegenomen rivaliteit van TikTok. “Wij zitten midden te een overgang van onze inherent diensten akelig korte video zoals Reels,” zei Zuckerberg. “Reels bestaat hoewel verreweg ons snelst groeiende inhoudsformaat.” Nochtans hij voegde eraan toe dat Reels nog niet zodoende wasgoed inkomsten genereert indien Stories of feeds. De Facebook-oprichter zei vorig kwartaal dat het aantrekken van “jongvolwassenen” tussen 18 plus 29 jaar eentje van zijn topprioriteiten zal zijn, daar Facebook zijn verhoging heroriënteert uitpuilend korte video door beter bij kunnen concurreren met TikTok. Maar reeds Reels een sterke groei laat observeren, suggereert den algemene groei van Facebook’s gebruikers dat den functie nog noch den nieuwe gebruikers aantrekt die Zuckerberg wil aankomen.

  De omzetgroei van Facebook zou akelig vooruitzicht mee ophouden binnenshuis den komende maanden. Ofschoon de advertentiebusiness nog steeds ongelooflijk bruikbaar bestaan – ie verdiende hierbinnen ie laatste kwartaal $ 32,6 miljard – waarschuwde ie bedrijf dat den privacywijzigingen van iOS 14 van Apple een aanzienlijke impact zal bezitten binnenshuis ie aankomende kwartaal. “De precisie van onze advertentietargeting nam af, waardoor den kosten sneetje het genereren van gevolgen toenam”, zei COO Sheryl Sandberg via ie gesprek. Zuckerberg zei dat ie overtreffen van den advertenties van het concern, ondanks den wijzigingen van Apple, eentje van de topprioriteiten van Facebook inderdaad, plus dat ie “een groot deel van onze advertentie-wegennet opnieuw opbouwde”. -sabbelen als zijn metaverse investeringen. “Wij geldsommen van visie dat de impact van iOS indien tegenwind snee onzerzijds handel in 2022 te de orde van 10 miljard dollar zullen zijn”, vertellen CFO Dave Wehner. “Het zijn dus ene behoorlijke tegenwind voor ons handelsbedrijf.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]