More

  Sony verlaagt verkoopprognose PlayStation 5 opnieuw vanwege chiptekort |

  Sony worstelt nog steeds onderbrak voldoende PlayStation 5-consoles erop vervaardiging onderbrak aan den verzoek ter betalen. Ter het belangrijkste fiscale vakantiekwartaal tegoed ie sedert den lanceren 3,3 miljoen eenheden verzonden snijwondje ene totaal van 17,3 miljoen, aldus het nering binnen geldsommen winstrapport. Dat zijn aanzienlijk minder dan de 20,2 miljoen eenheden die de PS4 leeg hetzelfde issue binnen geldsommen levenscyclus had beheerd.

  Daarom rapporteerde Sony 813,3 miljard yen ($ 7,09 miljard) aan inkomsten sneetje zijn gaming-boomtak, een terugloop van 883,2. miljard yen ($7,703 miljard) uit idem kwartaal vorig schooljaar. De bedrijfswinst steeg echter inclusief 12,1 procent totdat $ 810 miljoen, vermits Sony heus strafbaar verliest leeg elke verkochte PS5-console.

  Sony CFO Hiroki Totoki vertellen hierbinnen ene webcast van analisten dat mensen PS5-consoles willen koop, niettemin dat vrouwen geen componenten kunnen levert door het aanhoudende lichaamsgebrek aan chips. Sony tegemoetzien dat die situatie ie komende schooljaar aanhoudt, wat betekent dat PS5’s eventueel niet gemakkelijker onder vind geldsommen, voornamelijk hierbinnen de eerste tweede van 2022. 

  Sony verlaagde zijn berekening voor PS5-leveringen snijwond het fiscale klas totdat 11,5 miljoen eenheden, een afdaling van 14,8 miljoen. Indien zulk verlaagde ie zijn berekening van den inkomsten snijwond het hele klas boterham bedragen Spel & Network Instituten (G&NS)-departement omsingeld 170 miljoen yen ($ 1,48 miljard). Tegelijk verwacht ie 6 procent meer gewin ondanks lagere spel-verhandelen, dankzij de voorheen genoemde onrendabele consoles.

  Sony’s gaming-divisie is den grootste geldmaker, ja sneetje omstreeks eentje vierde van den totale omzet daarbovenop gewin deze tehuis. De imaging-departement deed ie nochtans alsook was binnenshuis ie fiscale derde kwartaal, inclusief ene omzetstijging van 22 percent op jaarbasis, dankzij den verkoop van bedragen premium smartphone-beeldsensoren. Den filmdivisie bespeuren onderhand een figuurlijk omzetstijging tot $ 4,02 miljard, goeddeels honingbij abstineren aan het bestseller van Spider-Vent: No Way Home.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]