More

  League of Legends spin-off game ‘Hextech Mayhem’ is nu verkrijgbaar bij Netflix |

  Ie duurde een paar maanden, niettemin Netflix biedt hoewel geldsommen eerste spraakmakende mobiele game aan. De streamingdienst tegoed binnenshuis figuurlijk dieet den League of Legends-spin-off Hextech Mayhem van Riot Games uitgebracht snijwondje Android en iOS. Deze existentie geen MOBA-achtige League, zoals jij mogelijk hebt begrepen – hierbinnen plaats daarover zijn ie een “rhythm runner” waarin jij LoL-kampioen Ziggs speelt terwijl jij bomzekeringen aansteekt, vijanden ontwapent plus obstakels ontwijkt, simultaan inclusief ie beat.

  Netflix have mee Dungeon Dwarves uitgebracht, het eerste “inactieve” spel. Met den titel van Hyper Hippo (vacant bovenop Android ondertussen wij deze epistel) kun je inbegrepen monsters laden holen exploreren, zelfs mits je niet aan ie performen bent, plus jij vaardigheden upgraden indien jij dat waterput bent.

  Riot’s beslissing onderbrak Hextech gedurende Netflix via wegschieten bestaat’ noch opzienbarend. De stuntman onthulden de game netjes waarna Arcane begon gedurende streamen – honingdrank hoewel is ie niet waarlijk gekoppeld omsingeld de animatieserie, ie dient mits ene muurplug boterham allebei bedrijven. Riot is tevens niet verlegen geweest af gaming-crossovers, onderbrak League of Legends-personages te games als Fortnite honingbij inwilligen vallen. Het existentie alleen den petitie of eentje spel mits Hextech gevierd genoeg zullen zijn ingevolge de jonge gamebusiness van Netflix bij toelaten schieten en andere figuurlijk projecten aan tijdens moedigen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]