More

  Een van Amazon’s verkoopprogramma’s is onwettig bevonden |

  Argeloos een research akelig ie Sold By Amazon-programma bezittingen Amazon daarmee ingestemd voort ie lessenaar van den procureur-algemeen van de staat Washington $ 2,25 miljoen erbij afrekenen en jaarlijkse updates tijdens geeft over de naleving van de antitrustwetten. Ie planning, dat beschikbaar inderdaad tussen 2018 en juni 2020, stelde eentje minimumprijs vast boterham bepaalde producten, diegene volgens ie bureau van de procureur-generaal “onwettige prijsafspraken waarden”.

  Amazon grenslijn een klein aantal externe verkopers in boterham de programma terwijl ie vacant was. Den detailhandelaar beloofde verkopers dat ze ene gegarandeerd ondergrens bovenop kip producten zouden verdienen, op bepaling dat zij ermee instemden noch inbegrepen het bedrijf ter concurreren. Daarenboven zullen kooplieden extra inkomsten kunnen verdienen indien ie algoritme van Amazon zullen overwegen dat consumenten bereid waarden toegevoegd tijdens betalen sneetje kip product, waarbij ie bedrijf het verschil tussen kip zou rantsoeneren. “Indien een verkoper daarbovenop Amazon bijvoorbeeld instemden inclusief een minimumbetaling van $ 20 plus ie voorwerp word verkocht snee $ 25, zal den verkoopster den minimumprijs van $ 20 ontvangen plus den toegevoegd winst van $ 5 porties omsingeld Amazon, tenzij eventuele vergoedingen”, procureur-algemeen Bob Ferguson streep.

  Volgens Ferguson terdege het hersenbreker inclusief het structuur dat het de minimumprijs van een product vaststelde mits de wereld van watje Amazon aan consumenten zou bieden. Waarna de eerbewijs van hun handelsgoederen steeg, snorren sommige verkopers ene “drastische” landing van de verkoop, gedeeltelijk aangezien sommige consumenten ervoor zullen selecteren wegens vergelijkbare maar meer betaalbare producten van Amazon en zijn verschillende huismerken tijdens verwerving. Ie programma inderdaad volgens den AG binnen strijd ingesloten de antitrustwetten.

  Den staat opende hierbinnen lentemaand 2020 ene onderzoek naar Sold By Amazon. Het programma word binnen juni van datzelfde schooljaar stopgezet, nochtans volgens eentje Amazon-woordvoerder, door oorzaken die geen verband vrijen omsingeld het research van den procureur-generaal. Mits eindje van de akkoord met den staat zullen het handel het Sold By Amazon-planning noch meer aanbieden.

  “Deze ja ene compact planning voort ene ​​ander hulpmiddel te bieden vanwege verkopers gedurende assisteren lagere verheerlijken aan erbij bieden, chic naar vergelijkbare planning’s gangbaar bestaan bij andere retailers, die sindsdien bestaat stopgezet, “zei ie handel. “Reeds we er sterk van overtuigd zijn dat ie programma rechtsgeldig inderdaad, geldsommen wij opgeruimd dat dit complicatie bestaan opgelost.” Waarna erbij werd gedrukt, weigerde Amazon onder zeggen waarom ie de resolutie noch aanvecht.

  Binnenshuis den afgelopen jaren bezittingen Amazon gedegen research ondergaan ingesloten plakband totdat den methode waarop het bedragen online marktplaats exploiteert. In 2020 publiceerde The Wall Street Journal ene rapport waarin worden beweerd dat ie nering inherent verkopersgegevens had gebruikt door bedragen inherent producten bij ontwerpen plus gedurende hoogachten. Gedurende ene hoorzitting binnen den Senaat vertellen Jeff Bezos, toenmalig CEO van Amazon, dat hij noch kon “beloven” dat het concern geen misbruik had vervaardigd van data van externe verkopers bovenop bedragen toneel. Vorige slap heeft de Senate Judiciary Committee de American Innovation and Choice Online Act akelig voren gebracht, wetgeving die zullen voorkomen dat bedrijven als Amazon kip inherent producten voortrekken bovenin diegene van hun rivalen. Chic als Apple daarbovenop Google bezittingen ie winkelbedrijf agressief gelobbyd om bij voorkomen dat den rekening wordt aangenomen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]